Στο Στάδιο των Ψαχνών συναντήθηκαν οι δύο ΄΄χαμένοι΄΄ των δύο πρώτων αγωνιστικών, των αγώνων κατάταξης, ανάμεσα στους 2αθλητές των τριών ομίλων της Β’ ΕΠΣΕ!

Ο τυπικά γηπεδούχος Μιαούλης Φύλλων, ΄΄βολευόταν΄΄, με την νίκη, φυσικά, αλλά και με την ισοπαλία, σε αντίθεση με τον Ακράτητο Κεχριών, που χρειαζόταν μόνο νίκη, καθώς στην ισοβαθμία, υστερούσε στο goal-average, του Μιούλη Φ.!

Όλα αυτά για την κατάκτηση της 2ης θέσης καθώς από την περασμένη αγωνιστική το Καλοχώρι/Παντείχι, με 2 στα 2 ήταν πρώτο με 6 βαθμούς! Η ΄΄προληπτική΄΄ αυτή διεξαγωγή των μπαράζ κατάταξης, για την περίπτωση, που κάποια (ή κάποιες) από τις ομάδες της Α’ ΕΠΣΕ, δεν δηλώσει συμμετοχή, στο πρωτάθλημα 2018-19, ή σε περίπτωση αναδιάρθρωσης της κατηγορίας ή και σε πιθανότητα και των δύο σεναρίων!!! Τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου, θα γνωρίζουμε οριστικά!

Ο Μιαούλης Φ. ήταν αυτό που μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες, ενώ την ίδια στιγμή οι του Ακράτητου Κεχρ. απέφευγαν τους κινδύνους, επιχειρώντας, σποραδικά, κάποιες αντεπιθέσεις…

Ο Μιαούλης στο μισάωρο και συγκεκριμένα στο 29′ του αγώνα πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν από καλοχτυπημένο κόρνερ, από αριστερά, του εξαιρετικού Κ. Καρβελά, ο Σελεμάς, είχε πλασαριστεί στο 2ο δοκάρι και με δυνατή εξ επαφής κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0!  Η ψυχολογία των παικτών του Τάκη Ακριτίδη, ανέβηκε και προσπάθησαν και για 2ο γκολ, που όμως δεν ήρθε…

Στο 2ο μέρος το σκηνικό άλλαξε καθώς, η βροχή, καταρρακτώδης στο μεγαλύτερο διάστημα, δυσκόλευε αφάνταστα τις κινήσεις των παικτών, παρά το γεγονός ότι το γήπεδο δεν ΄΄κράταγε΄΄ νερά… Σε μια επιθετική τους προσπάθεια, με τον δαιμόνιο Ματσαρή, οι Φυλλαριώτες, 2πλασίασαν τα τέρματά τους… Ήταν το 60′ και ο Κατσαρής πλαγιοκοπώντας την αντίπαλη άμυνα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά και έβγαλε σέντρα κοντά στο 2ο δοκάρι, όπου βρισκόταν ο Κ. Τρίκκας, που με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και 2-0!

Οι του Ακράτητου Κεχριών, αφυπνίστηκαν και πήραν πρωτοβουλίες, εκμεταλλευόμενοι, το ότι οι αντίπαλοί τους, επαναπαύτηκαν στο 2-0, πέρασαν στην αντεπίθεση, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες και στο 82′ με μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, ο Σακόβ, μπήκε από αριστερά, έφτασε στην γωνία της μεγάλης περιοχής και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το τελικό 2-1!

Στιβαρή και άριστη η διαιτησία του Γιώργου Κασομούλη και των των συνεργατών του Βασίλη Καμπούρη και Γιάννη Σπανού.

***ΜΙΑΟΥΛΗΣ Φύλλων (Τάκης Ακριτίδης): Τσαβαρής, Κικίδης, Καρατζής, Τουλούμης, Γιάν. Τρίκκας (λτ 44′ Γ. Καρβελάς), Σελεμάς (65′ Καλαβρής), Κ. Καρβελάς, Μπουλίος, Ζαχαριάς, Κατσαρής (90+6′ Σεφερλής), Κ. Τρίκκας (80′ Μακρής).

***ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Κεχριών (Γιάννης Τζανής): Πορτσίδης, Αχματιώτης, Κοκκίνης (70′ Γρίσπος), Κοντάκης, Σταμούλος, Παπαδημητρίθου, Σακόβ, Γεωργίου (76′ Κυριακού), Τσούπρος (46′ Χατζής), Αλεξίου, Στεφανίδης.

****ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον αγώνα: