Τεράστια ήταν η επιτυχία της εκδήλωσης που διοργάνωσε η ομάδα της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. , εκεί στον χώρο που ΄΄γεννήθηκε΄΄ και αυτή η ομάδα!
Το Δ.Σ. και οι προπονητές της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. είναι απόλυτα ικανοποιημένοι για την άψογη επαγγελματική διοργάνωση και επιτυχία του ΄΄ Έξω Παναγίτσα 3 on 3 junior basketball tournament΄΄.
Πολλοί φίλοι της ΄΄πορτοκαλί μπάλας΄΄ παραβρέθηκαν και γέμισαν το Σαββατοκύριακο το ειδυλλιακό Γηπεδάκι μπάσκετ της Έξω Παναγίτσας, απολαμβάνοντας πολλούς αγώνες με άφθονο θέαμα, ένταση, γόνιμο συναγωνισμό, διασκέδαση και πάνω απ’ όλα για τη χαρά του παιχνιδιού και όλα αυτά εντελώς δωρεάν για όλα τα παιδιά!
Η ατμόσφαιρα ήταν στην κυριολεξία εκπληκτική και η κάθε ημέρα τελείωνε με τον διαγωνισμό τρίποντων και τις βραβεύσεις των νικητών.
Οι άνθρωποι της ΑΕΕΠ Χαλκίδα-Μπάσκετ, ευχαριστούν, από καρδιάς όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο τουρνουά, καθώς και όλους όσους παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την διοργάνωση αυτή και να προσφέρουν τη βοήθεια τους με τρόφιμα στους συνδημότες μας, μέσω της τράπεζας τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας (μια προσφορά που ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών).
Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου, ξανά εκεί που ξεκίνησαν όλα!!!

Νικητές ανά κατηγορία:

 • Κατηγορία Δημοτικού: οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
  με τους ΜΑΣΤΑΛΟΥΔΗ-ΤΣΟΥΛΗ-ΧΟΥΛΙΑΡΑ
 • 3πόντων Δημοτικού: ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • Κατηγορία Γυμνασίου: οι BALLERZ
  με τους ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΦΩΤΗ -ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ -ΜΠΕΛΕΧΑ ΝΙΚΟΛΑ
 • 3πόντων Γυμνασίου: ΚΙΚΙΔΗΣ ΚΥΡΗΚΟΣ
 • Κατηγορία Κορασίδων: η ΑΕΕΠ
  με τις ΡΩΜΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ -ΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ -ΜΠΕΛΕΓΡΑΤΗ ΜΑΡΙΕΤΑ
 • 3πόντων Κορασίδων: ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

*για το φωτορεπορτάζ από το τουρνουά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ