ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Εδώ και 15 και πλέον, μέρες τα Γραφεία της ΕΠΣ Εύβοιας, λειτουργούν με μόλις μία υπάλληλο! Ουσιαστικά η λειτουργία αυτή, με μία υπάλληλο χρονολογείται από τα μέσα Δεκεμβρίου!
Η Αγγελική Κοκκίνου, λοιπόν το ΄΄παλεύει’’ μόνη της, στην Γραμματεία της ΕΠΣΕ, η αποτελεσματικότητα και η ανταπόκρισή της, στο δύσκολο, πολύπλοκο και πολύπτυχο έργο της Ένωσης, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη!
Και σίγουρα αυτή είναι, όχι δική της εκτίμηση, αλλά διαπίστωση, των άμεσα ενδιαφερομένων (ομάδων, παραγόντων κλπ) και τρίτων!
Η αιφνίδια παραίτηση της Ζωής Τουμπατζή, έφερε σε δύσκολη θέση την Διοίκηση της ΕΠΣΕ, καθώς μετά την ξαφνική απώλεια της αείμνηστης, Χρύσας Γεραμάνη,  έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, για ανακατανομή αρμοδιοτήτων, στις δύο κοπέλες που έμειναν, για να μην επηρεαστεί η λειτουργία της Ένωσης!
Η οργάνωση και ο εκσυγχρονισμός της ΕΠΣΕ σε όλους τους τομείς, είναι αλματώδης, ειδικά στο διάστημα που προεδρεύει ο Γιάννης Ρέτσας), έτσι η αιφνίδια παραίτηση, δεν φάνηκε να επηρεάζει την λειτουργία της Ένωσης, καθώς η Αγγελική Κοκκίνου, το ΄΄πήρε΄΄ πάνω της και με την αρωγή κάποιων ανθρώπων του ΔΣ, έχει φέρει σε πέρας όλο τον όγκο της δουλειάς!
Οι βάσεις για την άρτια οργάνωση και διαχείριση των θεμάτων της ΕΠΣΕ, είχε μπει, 10ετίες πριν, με την πολύ και ανεκτίμητη σε αξία, δουλειά της εμβληματικής Διευθύντριας, Βάσως Ηλία, που μετέπειτα είχε συμπαραστάτρια στην προσπάθεια αυτή, την Χρύσα Γεραμάνη!
Στο ΄΄δίδυμο΄΄ μετά από χρόνια προστέθηκε και η Αγγελική Κοκκίνου, που ΄΄μπολιάστηκε΄΄ από τις γνώσεις των δύο!

Η Αγγελική Κοκκίνου, με την Βάσω Ηλία και την Χρύσα Γεραμάνη…

Η προσθήκη, ΄΄μεταγραφή΄΄ από τον Σύνδεσμο Διαιτητών, της Ζωής Τουμπατζή, έγινε πολύ αργότερα!
Η Βάσω Ηλία, συνταξιοδοτήθηκε, η Χρύσα Γεραμάνη, δυστυχώς μας άφησε νωρίς, ενώ πριν λίγες μέρες παραιτήθηκε (για δικούς της προσωπικούς λόγους) η Ζωή Τουμπατζή!
Υπερβάλοντας εαυτόν, λοιπόν η Αγγελική Κοκκίνου, χάρη και στην άρτια οργάνωση, της ΕΠΣΕ, λειτουργεί και διεκπεραιώνει, το έργο της Ένωσης!
Όμως είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη για την ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της ΕΠΣΕ, κάτι φυσικά που έχει διαπιστώσει και προχωράει η διοίκηση Ρέτσα!
Γνωρίζουμε επίσης ότι ο τρόπος επιλογής των ατόμων, θα έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές (γραμματικές γνώσεις, απαραίτητες γνώσεις λογιστικών, γνώση Η/Υ, οργάνωση γραμματειακής υποστήριξης κλπ)!
Μέχρι τότε –που πιστεύουμε ότι θα είναι σύντομα- ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Αγγελική Κοκκίνου, για το έργο που προσφέρει…
Αυτά για να αποδίδουμε το δίκαιο και το σωστό, στην Αγγελική Κοκκίνου, πού συνεχίζει άξια, το έργο της μοναδικής Βάσως Ηλία και της αλησμόνητης Χρύσας Γεραμάνη, της Αγγελικής που κάποιοι, για να μην ξεχνάμε, ΄΄χαλιόντουσαν΄΄ με την παρουσία της στην Ένωση!