Οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που που τους καμαρώνουμε στα τοπικά μας γήπεδα, πρωταγωνιστούν και σε αγώνες ΖΩΗΣ!
Τους συναντάμε στην πρώτη γραμμή, σαν εθελοντές, να τα ″δίνουν όλα″, στην καταπολέμηση της πύρινης λαίλαπας, που  έπληξε και λάβωσε πολύ βαθιά τον νομό μας και ειδικά, βέβαια, την Βόρεια Εύβοια!
Τους βλέπουμε να παλεύουν με τις φλόγες, τους βλέπουμε να τρέχουν και να δίνουν βοήθεια, όπου τους χρειάζονται, τους βλέπουμε να προστατεύουν περιουσίες και κόπους μιας ολόκληρης ζωής

και το κυριότερο: ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ!

Δεκάδες λοιπόν Ερασιτέχνες Ευβοιώτες ποδοσφαιριστές στην δοκιμαζόμενη σκληρά Βέρεια Εύβοια, δίνουν το παρόν στην πρώτη γραμμή!
Σε προηγούμενη ανάρτησή μας είδαμε τον ποδοσφαιριστή της Σκεπαστής, Νίκο Καλλίτση, σε μια στιγμή ανάπαυλας από την μεγάλη ″μάχη″!

Ο Τάσος Μαναρίτσας, αφηγείται, πως έσωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι…

Βλέποντας στην τηλεόραση, ότι μπορεί να δει κανείς από την ελεεινότητα, των Ελληνικών καναλιών, είδαμε τον Λιμνιώτη, ″μπόμπερ″ της Αναγέννησης Μαντουδίου (παλαιότερα του Ηρακλή Ψαχνών), Τάσο Μαναρίτσα, να μιλάει σε ρεπόρτερ, για τον αγώνα που δίνουν, οι εθελοντές στην περιοχή της Λίμνης, αλλά και πως ο ίδιος, μαζί με συναγωνιστές του, έσωσαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, που είχε εγκλωβιστεί στις φλόγες που έζωνε το σπίτι τους…

…το ΜΠΡΑΒΟ Τάσο, είναι λίγο τόσο για τον ίδιο, όσο και για όλους τους εθελοντές, που με αυταπάρνηση, δίνουν την μάχη ΖΩΗΣ, για τον τόπο τους! 

 ΜΠΡΑΒΟ όμως και στα δεκάδες άλλα παιδιά του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου παλεύουν μέρα νύχτα στις φλόγες για να σώσουν τα σπίτια τους, τις περιουσίες του γείτονα του αδερφού, του συγχωριανού του συνάνθρωπου!