Μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, απόρροια καυγά σε Αθηναϊκό μαγαζί, ο Τζέισον Μόργκαν θέλησε να εκφράσει την απογοήτευση που νιώθει για το περιστατικό και να ευχαριστήσει την Κύμη και τους φιλάθλους της. Σε δηλώσεις του στο sdna.gr, αναφέρει πως θα ήθελε να μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και ότι, με κάποιον τρόπο, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την εμπλοκή του σε αυτό το περιστατικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Μόργκαν είπε:

«Πέρασα όλη την προηγούμενη εβδομάδα ευχόμενος να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Είναι ακόμα δύσκολο να πιστέψω αυτά που μου συνέβησαν. Πάντα ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου, γιατί μπορούσα να αποφεύγω καταστάσεις που ήταν επιβλαβείς για την υγεία μου, την καριέρα μου και την εικόνα μου. Είμαι περισσότερο απογοητευμένος γιατί, ακόμα και αν δε το επιζητούσα αυτό, ξέρω πως μπορούσα να πάρω διαφορετικές αποφάσεις εκείνο το βράδυ, που θα άλλαζαν τα πάντα. Όπως για παράδειγμα, να μη βγω καν έξω.

Είμαι τρομερά ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα εδώ στην Κύμη. Όλο το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου ήταν τρομερά υποστηρικτικοί απέναντι μου και απέναντι στους στόχους μου, από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα για τη συνέχεια της σεζόν. Θα τους παρακολουθώ και θα τους υποστηρίζω. Μπορώ να πω με ειλικρίνεια πως εδώ πέρασα μερικούς από τους πιο χαρούμενος μήνες της επαγγελματικής μου καριέρας. Η υποστήριξη των Ελλήνων φιλάθλων είναι πραγματικά απίστευτη.

Πιστεύω πως τα πάντα γίνονται για κάποιον λόγο. Ξέρω πως αυτό που έγινε είναι ένα μέρος από το πλάνο του Θεού για την ζωή μου. Η μόνη ευθύνη μου για τις επόμενες εβδομάδες θα είναι να προσέξω την υγεία μου και να ακολουθήσω ταπεινά το πλάνο του Θεού για την ζωή μου. Δεν ξέρω κάποιον άνθρωπο πιο ανθεκτικό από εμένα. Αυτό είναι απλά ένα μικρό κεφάλαιο στην ιστορία της ζωής μου. Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω στο παρκέ σύντομα και θα είμαι πιο δυνατός από ποτέ».