Ξεσηκωμός και έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΟΝ.Αρτάκης ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της Κυριακής 24 Μαρτίου στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΑΟΝΑ και τον Σβορώνο με το οποίο η ομάδα της Νέας Αρτάκης θέλει να κάνει το μεγάλο και αποφασιστικό βήμα προς τον στόχο της ανόδου.

Βροντερό παρόν αναμένεται να δώσει και η Νέα Αρτάκη Θύρα 1 όπως έχει κάνει σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια με τον ξεσηκωμό για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής να έχει ξεκινήσει από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την Παρασκευή με το γήπεδο της Νέας Αρτάκης το ”Νίκος Κίλιμπας ” αναμένεται να γίνει sold out το πρώτο στην χρονιά θα είναι κατάμεστο ένα ερυθροκίτρινο καμίνι ώστε να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Μαγκαφίνη στην πολυπόθητη μεγάλη νίκη.

Οι πληροφορίες που έχουμε η Νέα Αρτάκη Θύρα 1 αναμένεται την Κυριακή 24 Μαρτίου να δημιουργήσει κάτι δυνατό με τις προετοιμασίες να είναι πυρετωδώς και έντονες ώστε να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν στα social media έδωσαν σημείο συνάντησης το γνωστό τους σημείο από το οποίο μαζεύονται πριν από όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και κατευθυνθούν καθοδόν προς το γήπεδο, το ραντεβού τους στο γνωστό σημείο την προσεχή Κυριακή αναμένεται να γίνει από νωρίς το πρωί ώστε να ξεσηκώσουν τον κόσμο της Νέας Αρτάκης και να μπουν σε ρυθμούς ντέρμπι.

Και όπως τόνιζαν την Κυριακή όλοι δρόμοι οδηγούν στην Νέα Αρτάκη και στο Νίκος Κίλιμπας, την Κυριακή γιορτάζει όλη η Αρτάκη, ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

Με τα συνθήματα που επικρατούν στην Νέα Αρτάκη να είναι ” ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ”, ” Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ”, ” ΑΝΟΔΟ ΑΝΟΔΟ, ΑΡΤΑΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ”.

Πέραν αυτού το παρόν στο γήπεδο της Νέας Αρτάκης την Κυριακή εκτός από τους φιλάθλους του ΑΟΝΑ πολλοί και από τις ευρύτερες περιοχές του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπείων, του Δήμου Χαλκιδέων και του Δήμου Ερέτριας με πολλούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου και ουδέτερους φιλάθλους να κατευθύνονται προς το ” Νίκος Κίλιμπας ”.

Επίσης για την Εύβοια και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο πέρασε μια δεκαετία από το 2014 ώστε σύλλογος από την Εύβοια να διεκδικεί κάτι μεγάλο μια άνοδο, μετά τον Ηρακλή Ψαχνών το 2014 όπου μέσω των πλέι – οφ και τα μπαράζ ανόδου διεκδίκησε την άνοδο από την παλαιά Football League στην Super League χρειάστηκαν να περάσουν 10 ολόκληρα χρόνια ώστε να υπάρχει τέτοια έντονη κινητικότητα και να ζουν για αυτά τα παιχνίδια είναι σειρά του ΑΟΝ.Αρτάκης που κυνηγάει την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Την Κυριακή 24 Μαρτίου όλοι δρόμοι οδηγούν στην Νέα Αρτάκη και στο γήπεδο ” Νίκος Κίλιμπας ” καθώς υπάρχει ντέρμπι πρωτοπόρων καθώς στις 15.00 ο ΑΟΝ.Αρτάκης θα αναμετρηθεί με τον Σβορώνο με φόντο την κορυφή και τον τίτλο, με τους ερυθροκίτρινους του ΑΟΝΑ θέλουν να κάνουν το πρώτο μεγάλο βήμα προς τον μεγάλο στόχο.