Σε συνέχεια της προηγούμενης διοικητικής συνελεύσεως (7/12), που είχε διακοπεί προσωρινά, καλεί ο ΑΟ Χαλκίς τον κόσμο και τα διοικητικά του μέλη την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου (Αβάντων 48) στις 19:00, ώστε να ληθούν τα εναπομείναντα θέματα και να διευκρινιστεί το μέλλον της ομάδας. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποια κίνηση στα διοικητικά και όλα δείχνουν πως η ομάδα της Χαλκίδας βρίσκεται λίγα 24ωρα πριν από την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της.

Η ανακοίνωση:

Προς :
Όλα τα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία
«ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΣ- Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ»
ΘΕΜΑ :    Πρόσκληση σε συνέχιση της από 07ης/12/2018 διακοπείσας ‘Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Κύριοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΣ-Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ» σε εφαρμογή των άρθρων του ισχύοντος καταστατικού,
Σ υ γ κ α λ ε ί
σε συνέχιση της από 07ης/12/2018 διακοπείσας  Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τα  μέλη του που θα πραγματοποιηθεί,  την 28η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πρώην Δημαρχείου Δήμου Χαλκιδέων επί της οδού Αβάντων  48 ( 1ος όροφος) και ώρα ενάρξεως 19:00.
Θα συζητηθούν τα εναπομείναντα θέματα  από την προ της διακοπής συνεδρίαση και συγκεκριμένα:
1.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
2.ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
3.ΕΚΛΟΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από τον αριθμό τον παρόντων μελών, καθώς συνεχίζει την από 07/12/2018 διακοπείσα συνεδρίασή της. .
Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους.
Για το ΔΣ του Σωματείου
        Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας