Έχει κερδίσει εκτίμηση και κυρίως αναγνώριση στον χώρο του βόλεϊ ο Ευβοιώτης, πασαδόρος Οδυσσέας Αδάμ!
Η αγωνιστική του πρόοδος αναμφισβήτητη και αυτό φαίνεται από την πορεία του, όταν πέρα από το ξεκίνημά του στον ΟΠΕ Χαλκίδας (και κλήση σε Εθνικές ομάδες υποδομών), σαν φοιτητής στην Αγγλία (βασικός στην Πανεπιστημιακή ομάδα του LeAF Elite Athlete Academy) και πρωταθλητής Αγγλίας (με την IBB Polonia -2016- στην μεγάλη κατηγορία).

Ο Οδυσσέας Αδάμ, επιστρέφοντας στην Ελλάδα αγωνίζεται για μια περίοδο στον Ηρακλή Χ. (Α’ Εθνική) και στην συνέχεια για δύο αγωνιστικές περιόδους, στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια, στην χώρα μας…

Με αυτές τις μεγάλες εμπειρίες, και οπωσδήποτε πολύ καλές παρουσίες στην Α’ Εθνική, ήρθε πριν λίγο καιρό και πρόταση από την Ευρώπη! Η Nordenskov UIF Volley, μια από τις 4 κορυφαίες -επαγγελματικές- ομάδες βόλεϊ της Δανίας, που τερμάτισε 2η στο περασμένο πρωτάθλημα και στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, αλλά και σε Ευρωπαϊκή διάκριση, έκανε μια πολύ καλή πρόταση, στον Ευβοιώτη πασαδόρο!
Όπως ήταν φυσικό τόσο η δελεαστική πρόταση, όσο και οι συνθήκες στην χώρα της Β. Ευρώπης, συναίνεσαν στο ν’ απαντήσει θετικά, ο Οδυσσέας Αδάμ και ν’ ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας της Δανίας…

…ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ λοιπόν στον Ευβοιώτη Βολεϊμπολίστα!

*…δείτε πως σχολιάστηκε η ένταξη του Οδ. Αδάμ στην Nordenskov UIF Volley, αλλά και τα σχετικά στοιχεία και φωογραφίες που συνόδευσαν την αναγγελία: