Εκμεταλλευόμενες την καλή τους απόδοση στο πρώτο μέρος οι Αβαντίδες επικράτησαν με 2-1 του Ο.Φ.Η στο Ενωσιακό.

Με το τρίποντο αυτό τα κορίτσια του Ντράγκαν Κνέζεβιτς ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα και πηγαίνουν την Τετάρτη στο Ρέθυμνο με ανεβασμένη ψυχολογία θέλοντας να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 10΄ με κεφαλιά της Λάγιου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Νεοφύτου.

Οι Αβαντίδες μετά το γρήγορο γκολ συνέχισαν να έχουν τα ηνία του παιχνιδιού φθάνοντας στο δεύτερο τέρμα στο 28΄ με υπέροχο σουτ της Πρίφτη στη κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Η υπεροχή των γηπεδούχων συνέχισε να είναι καθολική με την Μυρτολάρη στο 35΄ να αποτυγχάνει από πλεονεκτική θέση να πετύχει το τρίτο τέρμα για την ομάδα της.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Αβαντίδες σπατάλησαν ακόμη μία ευκαιρία με την Νεοφύτου στο 49΄ να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια της Αποστολάκη.

Οι φιλοξενούμενες όσο περνούσε ο χρόνος προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν την Αλεξάκη.

Στο 66΄το σουτ της Ντζάνη προς την εστία έδιωξε σωτήρια με προβολή σε κόρνερ η Αραβάκη.

Ο Ο.Φ.Η. στο 69΄ από τις λίγες φορές που πάτησε περιοχή κέρδισε πέναλτι όταν η Μελισσού με την Αραβάκη συγκρούστηκαν με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση με την Κυδωνάκη να σημαδεύει σωστά γράφοντας το 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Αβαντίδες διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι φθάνοντας στο πολυπόθητο τρίποντο.

Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός της Πρίφτη η οποία αποχώρησε υποβασταζόμενη σφαδάζοντας με τις ευχές όλων μας να μην είναι κάτι σοβαρό.

 

Αβαντίδες Χαλκίδας ( Ντράγκαν Κνέζεβιτς): Αλεξάκη, Μελισσού, Μιρτολάρη ( 70΄ Παχάκη) Αρκουλή, Ντζάνη ( 81΄Τζεβελέκου) Λάγιου, Γαγάρα, Λάππα (81΄Λόγου) Μπάδα, Νεοφύτου, Πρίφτη (76΄ λ.τ. Χριστοφορίδη)

Ο.Φ. Ηρακλείου : Αποστολάκη, Παπακωνσταντή, Αραβάκη, Σηφάκη, Πίτση, Κούναλη, Συμεωνίδη, Λεκάκη ( 85΄ Μανιάδη), Κυδωνάκη, Νικηταρά, Κοκοσάκη