Η ομάδα παλαιμάχων του Α. Ο. Αυλωναρίου έπαιξε ακόμη ένα φιλικό αγώνα συνεχίζοντας την έντονη δραστηριότητα, στο γήπεδο του Άγιαξ Ταύρου, με αντίπαλο τον “φονέα των γιγάντων”, Φωστήρα. Αρκετοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που κάποτε πρωταγωνίστησαν στην Α΄ Εθνική κατηγορία με την φανέλα του Φωστήρα, έδωσαν το παρόν.

Το Αυλωνάρι με δύο γκολ του Μπάμπη Τσιργιώτη και ένα του Γιάννη Βογιατζή νίκησε με 3-2! Δύο γκολ για τον Φωστήρα, ο Ροζάλες…

Για την ομάδα του Φωστήρα έπαιξαν: Φακής, Νικολάου, Γιαννης Παπαδόπουλος, Κωστας Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Παπαλεξάνδρου, Ροζάλες, Κωνσταντινίδης, Κουκής, Φραγκούλης, Νεοχωρίτης, Λέκκας, Προβατάς καθώς και ο Γιάννης Τομαράς που αγωνίσθηκε στον Παναθηναϊκό στον τελικό του Wembley και στο Διηπειρωτικό με την Νασιονάλ, του Μοντεβιδέο, στο παιχνίδι του Σταδίου ‘’Καραϊσκάκη’’, που του έσπασε το πόδι, με ‘’δολοφονικό’’ χτύπημα ο Μοράλες!

Με το Αυλωνάρι έπαιξαν: Νίκος Κωνσταντίνου, Γιάννης Κοτρόζος, Γιώργος Κοτρόζος, Αντώνης Γεωργικόπουλος, Γιάννης Ταπεινός, Χρήστος Τσαούσης Μπάμπης Αϊδίνης, Παναγιώτης Κότσαρης, Μπάμης Τσιργιώτης, Γιάννης Βογιατζής, Ιπποκράτης Μωραϊτης, Δημήτρης Μπούρικας, Νίκος Ρέτσας.