Ακόμα μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας, παίζοντας αυτή φορά εκτός έδρας, με την ομάδα ΑΕ ΄΄Αθηνά΄΄ Μαγκουφάνας, στο κλειστό της Πεύκης!
Με αρκετές, αναγκαστικές, απουσίες (Μάρκου, Σαλεμής, Γκατζόγιας, Μωϋσίδης και Σκούφας), η Χαλκιδέϊκη ομάδα, δυσκολεύτηκε στο 1ο σετ, το οποίο έχασε σχετικά εύκολα…
Στην συνέχεια, οι παίκτες του Γιάννη Ντεγιάννη, ανέκαμψαν και έφτασαν στην σπουδαία νίκη, παρά την σθεναρή αντίσταση των γηπεδούχων…
Γενικά με μια όχι τόσο καλή εμφάνιση, η ομάδα του ΟΠΕΧ σ’ αυτό τον αγώνα, πήρε το 3ποντο, που την έφερε στην 4άδα, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, ένα μόλις βαθμό πίσω από την Αγ. Παρασκευή και δύο βαθμούς μπροστά από τον Πανελλήνιο (έχει όμως αγώνα λιγότερο και παίζει σήμερα Παρασκευή, με τους Ίωνες)!

*τα σετ:

  1. 25-17…1-0,
  2. 22-25…1-1,
  3. 21-25…1-2,
  4. και τελικό 23-25…1-3

*διαιτητές: Μαρία Χαμπιλού-Γιώργος Αλιβετσοβίτης-Βασίλης Σωνάκης

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Σπύρου, Μητρόπουλος, Κωντσιλίδης, Βαχαβιόλος, Ρουμελιώτης,  Κ. Ι. Κοντούλης (αρχική 6άδα), Κ. Μ Κοντούλης (λίμπερο), Φραγκιαδάκης.

*ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ την επόμενη 19η αγωνιστική! 
Ο ΟΠΕ Χαλκίδας, στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″, υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Φοίβο Μελισσίων, την Πέμπτη (27-Φεβρ.) στις 21.30!