Η κόντρα μέσα από δηλώσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζεται ανάμεσα στον Αντιπρόεδρο της Αρτάκης Νίκο Ματζάνα που απάντησε στο ποστάρισμα του Γενικού Αρχηγού του Ηρακλή Ψαχνών Κώστα Γκαλούφα. 

Με πάρα πολλή μεγάλη έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του φίλου μου Κώστα Γκαλούφα η οποία αναφερόταν και σε εμένα .

Φίλε Κώστα μπορεί να ξέρεις να χάνεις αλλά μάλλον δεν ξέρεις να χωνεύεις και σε κατανοώ και σε δικαιολογώ. Είναι πολύ δύσκολο να χωνέψεις το περσινό πρωτάθλημα το οποίο το είχες σίγουρο και τελικά το έχασες.

Ένα πρωτάθλημα που σύμφωνα με τα λεγόμενα άλλων ήταν το καλύτερο των τελευταίων χρόνων με δυο ισάξιες ομάδες που κάθε Κυριακή πάλευαν για την νίκη και την κατάκτηση του μόνο εσύ το είδες σημαδεμένη τράπουλα αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ.!!!!.

Και ‘όπως λέει και ο λαός ο πρώτος είναι πρώτος ο δεύτερος τίποτα . Και αυτό δεν χωνεύεται εύκολα!!!

Επίσης σου έδωσα αντάμωση στα Γουναράδικα στο δύσκολο πρωτάθλημα και εξοντωτικό μια που έχεις εξασφαλίσει την άνοδο από τα Χριστούγεννα (ευτυχώς )…..

Όσο για το βουνό ,το αναβαίνω χρόνια μόνος μου με πάρα πολύ σεβασμό και αξιοπρέπεια πρώτα σε μένα και μετά στους άλλους!!!!(βαριέμαι να γράφω ….υπέρβαση κάνω τώρα).

Τέλος πάντων κοίτα να προετοιμάσεις την ομάδα για τον τελικά με τον Ελλήσποντο και σου εύχομαι τα καλύτερα,,είναι ωραίο το Νταμπλ κοίτα να το ευχαριστηθείς .(τα άλλα δεν θέλω να τα σχολιάσω ως εδώ)”