Με 2-1 επικράτησε ο Νηλέας Νεοχωρίου επι του Αγίου Λουκά στο γήπεδο του Νεοχωρίου και ζευγάρωσε τις νίκες στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του “Δάσκαλου” Μίλτου Καρατζά ήταν πολύ καλύτερη σε όλο τον αγώνα χάνοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δύο γρήγορα γκολ των Μαστροκώστα (12′) και Γιαγκίνη(25′) στο 25′ στο ημίχρονο 2-0 , ‘ήταν άτυχη στο β’ ημίχρονο με τον τραυματισμό του Ρουμελιώτη, αλλά φωνάζει και για δύο περιπτώσεις πέναλτι στον διαιτητή Γιάννη Κυρήκο, πριν οι φιλοξενούμενοι μειώσουν σε 2-1 με τον Κιάτο στο 86′ χωρίς όμως να μεταφέρουν άγχος στους γηπεδούχους πήραν την νίκη.

Εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο του Νεοχωρίου δείγμα ότι στέκεται στο πλευρο της ομάδας στην φετινή της προσπάθεια να επανέλθει στην Α’ ΕΠΣΕ.

Νηλέας Νεοχωρίου(Μίλτος Καρατζάς): Κώτσαρης, Μπάνος, Ξύγγης , Καρατζάς, Φρυγανάς, Τζώκας, Αρκάς, Περήφανος(46′ Ρουμελιώτης λ.τ. 63 Λύκος), Καρλής, Μαστροκώστας, (58′ Σπανός0, Γιαγκίνης.

Αγιος Λουκάς(Γ.Μπόκαρης): Πηλιχός Αρ., Πηλιχός Γ, Νικολάου(59’Ρέρρες), Κατέβας, Μέας, Γκαρούτσος, Κότσης(46′ Κόρμπας), Δημολιάννης, Αντωνίου, Μακρής(67′ Περηφανος), Κιάτος.