Έντονη διαμαρτυρία του Νηλέα Νεοχωρίου για την διαιτησία του Γιάννη Μπουρικα και του α’ Βοηθού Αλέξη Καρβελά.

Αναλυτικά η επιστολή διαμαρτυρίας του Νηλέα Νεοχωρίου

Με την παρούσα επιστολή το σωματείο Α.Ο. ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του κυρίου Μπούρικα στο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας μας με τον Α.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ, που διεξάχθηκε στο δημοτικό στάδιο Νεοχωρίου την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Μπούρικας επέτρεψε το αντιαθλητικό παιχνίδι, χωρίς να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας αποτέλεσμα του οποίου ήταν να μεταφερθεί ποδοσφαιριστής μας στο νοσοκομείο και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο τέλος του αγώνα να έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο δε πρώτος βοηθός του αγώνα κύριος Καρβέλας σε παρατήρηση του προπονητού της ομάδας μας για αλλαγή που δεν καταλογίσθηκε σε πλάγιο άουτ, είπε ότι οι αλλαγές έχουν καταργηθεί. Μάλλον εφαρμόζει δικούς του κανονισμούς.

Αποκορύφωμα ήταν η απόφαση του κυρίου Μπούρικα στο 80στό λεπτό του αγώνα και ενώ το σκόρ ήταν 0-2 υπέρ τον φιλοξενουμένων να αποβάλλει  με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ζωντό Αθανάσιο, ο οποίος απωθήθηκε από αμυντικό της αντίπαλης ομάδας αποτέλεσμα του οποίου ήταν να έρθει σε επαφή με τον τερματοφύλακα που είχε ήδη μπλοκάρει την μπάλα. Η αιτιολογία του διαιτητή ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής μας έριξε πάνω στην φάση αγκωνιά στον αντίπαλο τερματοφύλακα προκαλώντας την γενική έκπληξη όσων βρίσκονταν στο γήπεδο. Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός πώς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες ορίσθηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής ενώ σε αντιστοίχου ενδιαφέροντος αγώνα του ομίλου μας ορίσθηκε διαιτητής επιπέδου Α΄ κατηγορίας .

Γενικά παρόλο που φέτος έχουμε αδικηθεί επανειλημμένως από αποφάσεις των διαιτητών δεν είμαστε από τα σωματεία που συνηθίζουν να ασχολούμαστε με την διαιτησία, αλλά πλέον θα πρέπει να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα της ομάδας μας, ώστε να αποφεύγονται στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα που πολλές φορές προκαλούν αντίδραση και βία στα γήπεδα τις οποίες και βέβαια καταδικάζουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα λάβει σοβαρά υπ’ όψη την διαμαρτυρία μας. Κλείνοντας θα αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει προσωπική αντιπαράθεση με το φιλικό σωματείο του Α.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ του οποίου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος .

Το Δ/Σ του Α.Ο. ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ