Έσπασαν καρδιές στο Νεοχώρι στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στο τοπικό Νηλέα Νεοχωρίου και τον Μιαούλη Φύλλων με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1 με αντεπίθεση διαρκείας στο β’ ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους μόλις στο 12’  μετά από λάθος της άμυνας του Νηλέα ο Πόγκας έκανε το 0-1 για τον Μιαούλης Φύλλων.

60’ ο Μαστροκώσταςκέρδισε πέναλτι ο Καρλής το εκτέλεσε και ο Τσαβαρής απόκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία.

71’ από πάσα του Γιαγκίνη και εντυπωσιακή κούρσα του Καρλή που απέφυγε τους αμυντικούς του Μιαούλη Φ. πλασάροντας τον Τσαβαρη γράφοντας το 1-1 για την ομάδα του Μίλτου Καρατζά.

88’ εκπληκτική σέντρα σουτ «ξυραφιά» του Αλάμπεη και ο Μαστροκώστας με προβολή έκανε το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τον Νηλέα Νεοχωρίου.

Νηλέας Νεοχωρίου(Μ.Καρατζάς): Κώτσαρης Γ., Κώτσαρης Κ., Σαμαράς, Αναστασίου, Φρυγανάς, Τζόκας(43’Μπάνος), Αρκάς(43’Γιαγκίνης), Τούντας(46’Σπανός), Κώτσαρης Σ.(76’ Αλάμπεης), Μαστροκώστας(93’Ξυγκης), Καρλής.

Μιαούλης Φύλλων(Κ.Παπαρίδης): Τσαβαρής, Καρβελάς, Καρατζής, Μπαλωμένος, Τρίκκας Π(70’Σελεμάι Αλ.)., Σελεμάι Αλμπ., Πόγκας, Ζαχαριάς, Τρίκκας Κ, Γκομίνης(30’Πετράκης,89’Κακαβάς), Γεωργίου.(70’Ζαχαριά Β).