Μίλτος Καρατζάς

Στην συνεργασία με τον γνωστό πολύπειρο Ευβοιώτη προπονητή Μίλτο Καρατζά, προχώρησε ο Νηλέας Νεοχωρίου, στην προσπάθεια της διοίκησης, να παρουσιάσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα!

Ο Μίλτος Καρατζάς, γεννήθηκε (1950), στην Αγία Άννα, όπου έκανε και την πρώτη ΄΄γνωριμία΄΄ με την ΄΄στρογγυλή θεά΄΄, με τα χρώματα του Άρη Αγίας Άννας.

Σε ηλικία 16 χρονών μετακομίζει στην Αθήνα, όπου σπουδάζει Μηχανολόγος, ενώ παίζει στον Ηλυσιακός, όπου αναδεικνύει το ταλέντο του και στην συνέχεια (μέχρι το 1983), αγωνίζεται στον Θρίαμβο Αθήνας (Β’ Εθνική).

Ο Μίλτος Καρατζάς (καθιστός 2ος από αριστερά), με τα χρώματα του Θριάμβου Αθ., στην Β’ Εθνική!

Επέστρεψε στον Άρη Αγ. Άννας και για 3 χρόνια στην Α’ ΕΠΣΕ, ήταν παίκτης και προπονητής! Αποχώρησε και η ομάδα έπεσε και διαλύθηκε…

Προπονητικά ξεκίνησε από τον ΑΟ Σταμάτας, για ν’ ακολουθήσουν πολλές ομάδες της Αθήνας, αλλά και μεγάλοι σύλλογοι όπως Παναθηναϊκός, Απόλλωνας Αθήνας και Πανιώνιος! Προπονητής στις Μικτές της Αθήνας, το 2003 κατακτά το πρωτάθλημα Ελλάδας των Μικτών…

 Τα καλοκαίρια διοργανώνει ποδοσφαιρικό Camp με την συμμετοχή πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών, στην Αγία Άννα, την πατρίδα του.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν προπονητής της Φλόγας Ροδιάς (Αίγιο-Β’ ΕΠΣ Αχαΐας).