*Νεοχώρι: ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Στο γήπεδο του Νεοχωρίου ο τοπικός Νηλέας, υποδέχθηκε τον γείτονα Ταμυναϊκό του Αλιβερίου, σ’ ένα δυνατό και ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, το Σάββατο το απόγευμα!

Εδώ να σημειωθεί ότι στο γήπεδο του Νεοχωρίου δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο αγωνιστικός χώρος κάτι που οπωσδήποτε δυσκολεύει τις προσπάθειες των παικτών…

Είχαν οι φιλοξενούμενοι την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπόρεσαν όμως ν’ απειλήσουν ιδιαίτερα, την καλά οργανωμένη άμυνα του Νηλέα… Έφτασε στην νίκη το συγκρότημα του Δημ. Αντωνόπουλου, μ’ ένα γκολ που πέτυχε ο Γιάν. Λάμπρου, με σουτ έξω από την περιοχή στο 52′!

Οι γηπεδούχοι όπως είπαμε καλά οργανωμένοι στην άμυνα, επιχειρούσαν με αντεπιθέσεις και απειλούσαν την εστία του Κελάϊ! Αποτέλεσμα των αντεπιθέσεων τα δύο δοκάρια που είχαν στο α’ μέρος (18′ Ρουμελιώτης και 23′ Σαμαράς), ενώ ένα ακόμα δοκάρι είχε ο Νηλέας στο 72′ με τον νεαρό Θ. Πάλλη!

Οι δύο τεχνικοί σίγουρα έβγαλαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα και χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους!
Για τον Νηλέα να σημειώσουμε, ότι οι άνθρωποί του είναι απόλυτα ικανοποιημένοι καθώς με μόλις 12 μέρες προετοιμασίας, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, έμπειρο, σαφώς πιο έτοιμο και βέβαια πρωταγωνιστή σε μια κατηγορία πιο πάνω…

Διαιτητές: Γιώργος Κασομούλης (Κώστας Δάλλας-Γιάννης Περούλιας)

Ο Νηλέας Νεοχωρίου την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

*ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου (Μίλτος Καρατζάς): Γιώργ. Κότσαρης, Γ. Α. Κότσαρης, Θ. Ζωντός, Σαμπάνης, Γ. Ζωντός, Τζόκας, Γιαγκίνης, Αποστόλου, Ρουμελιώτης, Α. Μαστροκώστας, Στ. Σαμαράς, έπαιξαν και οι  Μάρ. Μαστροκώστας, Καλογιάννης, Ταπεινός, Πόγκας, Πάλλης, Θεοδώρου.

Ταμυναϊκός Αλιβερίου

*ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Κελάϊ, Βασ. Αναστασίου, Κιάτος, Βελαέτης, Φωτιάς, Μεταξάς, Κοκκάλας, Μανδράκας, Λάμπρου, Ν. Μαστροκώστας, Πομάρες , έπαιξαν και οι Ποδαράς, Χοτζόλι, Μακρής, Ρέτσας, Θανάση, Κιούσης.