Οι ″Νηρηΐδες Χαλκίδας″ είναι μια νέα ομάδα ποδοσφαίρου, που ιδρύθηκε πρόσφατα και δραστηριοποιείται στον χώρο του Γυναικείου ποδοσφαίρου!
Είναι μια συντονισμένη και πολύ προσεγμένη προσπάθεια, μελετημένη σε όλες της τις πτυχές και με στόχο να προσελκύσει νέα κορίτσια και να τα ″μυήσει″ στα μυστικά του Γυναικείου ποδοσφαίρου!
Σαν αρχή μπορούμε να πούμε ότι οι ″Νιρηΐδες Χαλκίδας″ θα λειτουργήσουν, κύρια σαν Σχολή Ποδοσφαίρου αποκλειστικά για Γυναίκες, οργανωμένα και συστηματικά…
Στο άμεσο μέλλον θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια!
Πρώτη δράση των ″Νηρηΐδων Χαλκίδας″ η -για πρώτη φορά στην Εύβοια- οργάνωση του ″Footballcamp, μόνο για κορίτσια″, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Το κάμπ θα γίνεται στο γήπεδο του Βούρκου (που θα είναι και η έδρα της ομάδας των Νηρηΐδων), κάθε Σάββατο-Κύριακο από τις 10.30πμ μέχρι τις 12.00μ.
Αύριο Σάββατο (18-Ιουν.) και την Κυριακή (19-Ιουν.) το ″Footballcamp, μόνο για κορίτσια″ των Νιρηΐδων, συνεχίζεται και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να προυσιαστούν πολύ περισσότερες ενδιαφερόμενες!
Στην σχετική ενημερωτική αφίσα μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες για το ″Footballcamp, μόνο για κορίτσια″: