Η Αυλίδα επανέρχεται σε αγωνιστική δράση, μετά την καταστροφική περσινή χρονιά.

Ένα χρόνο πριν, η Αυλίδα δήλωνε αδυναμία, όχι μόνο να αγωνιστεί στην Α´ κατηγορία, αλλά και να κατεβάσει ομάδα γενικότερα. Έτσι ο Σύλλογος έμεινε ανενεργός.

Φέτος, μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα αποφάσισαν να αναλάβουν την διοίκηση και να ξεκινήσει πάλι από την Γ´ κατηγορία. Παράλληλα, το γήπεδο της περιοχής θα συνεχίσει να φιλοξενεί παιδιά της περιοχής καθώς, μετά τον επαναπατρισμό της Παραλίας στο δικό της, καταπράσινο γήπεδο, το “Γεώργιος Σοφός” κινδύνευε να το χρησιμοποιούν ως έδρα μόνο ομάδες εκτός του πρώην Δήμου Αυλίδας.

Η προετοιμασία της Αυλίδας ξεκίνησε της περασμένη Παρασκευή 20/7, με τον Γιώργο Θάνο να αναλαμβάνει το στήσιμο και την καθοδήγηση της ομάδας. Όπως τονίζουν και από την διοίκηση, η ομάδα, κρατώντας σαν κληρονομιά και σαν μέγα παράσημο την πετυχημένη πορεία των προηγούμενων ετών στις μεγάλες κατηγορίες του νομού, θα αγωνιστεί φέτος στην Γ τοπική κατηγορία, με βασικές αρχές την αθλητική διαπαιδαγώγηση και εξέλιξη των νέων της ευρύτερης περιοχής Αυλίδος και όχι μόνο. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να αναδειξουν όλες τις αρετές του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, δημιουργώντας αθλητές οι οποίοι είναι σίγουρο θα την οδηγήσουν σύντομα εκεί που ιστορικά ανήκει.

Τέλος, θέλουν απευθύνουν κάλεσμα σε αθλητές, γονείς, κατοίκους και φορείς του Δήμου να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν.