Ορίστηκαν από την ΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές του 2ου και πολύ σημαντικού αγώνα-μπαράζ του ΑΟ Χαλκίς, που υποδέχεται τον πρωταθλητή της Βοιωτίας, Κυπαρισσό Αντίκυρας.
Ο ΑΟ Χαλκίς προέρχεται από πολύ θετική εμφάνιση, στο Καρπενήσι και το ευρύ 4-0, ενώ σήμερα θα έχει δίπλα του, σίγουρα, τους Χαλκιδέους φιλάθλους, που αναμένεται να κατακλύσουν το Στάδιο και να είναι ο 12ος παίκτης των ″Νερατζούρι″!
Από την άλλη μεριά η ομάδα της Βοιωτίας, ο Κυπαρισσός, προέρχεται από ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στην έδρα του με τον Παναργειακό! Είναι λοιπόν αντιληπτό ότι οι Βοιωτοί θα επιδιώξουν θετικό αποτέλεσμα, καθώς με ήττα μένουν αρκετά πίσω από την διεκδίκηση μιας θέσης ανόδου…

Διαιτητής λοιπόν στο παιχνίδι αυτό ορίστηκε ο Γιάννης Τσατσούλης, με συνεργάτες τους Ανδρέα Καφρίτσα & Θανάση Μητράκο, από την Αθήνα.
Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Παπαμίχος, από την Φθιώτιδα.

*Στα μπαράζ ανόδου που διεξάγονται σήμερα, υπάρχει και Ευβοϊκή τριάδα, στο παιχνίδι της Στυλίδας με τον Δωτιέα Αγιάς, που γίνεται στο γήπεδο Στυλίδας.
Διαιτητής στο παιχνίδι αυτό ορίστηκε ο Δημήτρης Χουλιαράς, με συνεργάτες του τους Αντώνη Ιωάννου και Γιώργο Χρυσέλη, όλοι από την Εύβοια…