Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, κοινοποίησε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την μικτή Εύβοιας, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ελλάδα, στο Regions’ Cup. Η ανακοίνωση χαρακτηριστικά αναφέρει ότι επιτυχίες σαν την συγκεκριμένη «επιτυχίες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που παίζεται στο νησί μας κι επιβεβαιώνουν, στην πράξη, το υψηλό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητά του».

Αναλυτικά: «Ο Σύνδεσμός μας συγχαίρει, για την επιτυχία της, την Μικτή ομάδα του Νομού μας κι όσους την στελεχώνουν, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Region’s Cup 2018, για δεύτερη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Τέτοιου είδους επιτυχίες αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που παίζεται στο νησί μας κι επιβεβαιώνουν, στην πράξη, το υψηλό επίπεδο και την ανταγωνιστικότητά του.

Ευχόμαστε αυτή η σημαντική κατάκτηση να είναι μόνο η αρχή κι η πορεία να συνεχιστεί και στα γήπεδα της Ουαλίας, σε διεθνές επίπεδο πλέον κι η ομάδα να μας δώσει το έναυσμα για νέους πανηγυρισμούς.

Καλή συνέχεια, με επιτυχίες, αλλά και, πάντα, με προαγωγή του «Ευ Αγωνίζεσθε»!»