Συμπληρώνονται φέτος 60 χρόνια, από τότε που ιδρύθηκε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας-Βοιωτίας, αρχικά και σαν ΣΔΠ Εύβοιας στην συνέχεια!

Αυτό ήταν το βασικό μήνυμα του προέδρου του ΔΣ Λευτέρη Φανού, στην κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας των Διαιτητών της Εύβοιας.

Στην κατάμεστη αίθουσα ″Χρήστος Τοκπασίδης″, των ιδιόκτητων γραφείων του Συνδέσμου, έγινε αυτή η εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Ρέτσας, ο Γεν, Γραμματέρας Γιώργος Πίσχινας, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αλαφάκης και ο αναπλ. Γεν. Γραμματέας Γιάννης Λάμπρου και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Πάνος Τοκπασίδης.

Την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας εκπροσώπησαν ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Βαρδακώστας και ο περιφ. Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Κώστας Γαλάνης, ενώ ″έλαμψε″ με την απουσία της η Δημοτική Αρχή…

Υπήρξαν σύντομες ομιλίες και τοποθετήσεις, με πλέον σημαντικό την αναφορά του πρόεδρου Λευτέρη Φανού, για τον εορτασμό των 60 χρόνων, του ΣΔΠ Εύβποιας, αλλά και την προτροπή του, να συδιοργανωθεί με την ΕΠΣΕ και τους Προπονητές, ημερίδα με θέμα το ″Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο″, κάτι στο οποίο υπήρχε η θετική άποψη από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Ρέτσα.

Στους τυχερούς διαιτητές (-τίνες) της βραδιάς, με κλήρωση, δόθηκαν διάφορα δώρα-χορηγίες καταστημάτων της Χαλκίδας!

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης κρατήθηκε 1′ σιγή στην μνήμη των Παναγιώτη (Τούλη) Φράγγα και Τάκη Καρακατσάνη, που πρόσφατα έφυγαν από την ζωή.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΑΣΤΕ ΕΔΩ