Δεύτερη “δόση” του “Sports Stories” και αυτή την εβδομάδα δεν επικεντρωνόμαστε στους πρωταγωνιστές του αγωνιστικού χόρου, αλλά στους πρωταγωνιστές της ζωής.

Τις περασμένες ημέρες είδαμε πολύ όμορφες εικόνες τόσο στο “Γ.Καραϊσκάκης”, με την Μυρτώ και την Τόνια, να κάνουν την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τις δύο ομάδες, Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα, όσο και στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Αναντολού Εφές. Προς το τέλος της πρώτης περιόδου η κάμερα εστίασε σε έναν τυφλό φίλο του “τριφυλλιού”, ο οποίος μαζί με την βοήθεια μίας κυρίας, παρακολουθούσε την αναμέτρηση μέσω του συστήματος Μπράιγ.

Η εξαιρετική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού, που είχε νικήτριες την Τόνια και την Μυρτώ!

Η ιστορία της Μυρτούς λίγο πολύ γνωστή σε όλους, το ίδιο και της Τόνιας, οι οποίες ήταν οι πρωταγωνίστριες του Ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Το βίντεο είναι άκρως συγκινητικό και πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτή την πρωτοβουλία της.

Ο κύριος Τάκης που βλέπει με τα μάτια της ψυχής!

Εχθές στο κλειστό του ΟΑΚΑ γίναμε μάρτυρες μίας εξαιρετικής στιγμής, καθώς ένας φίλος των “πρασίνων”, ο οποίος έχει προβλήματα όρασης, “έβλεπε” μαζί με την συνοδό του το παιχνίδι μέσω ενός ειδικού πίνακα με το σύστημα Μπράιγ,με τον πίνακα να είναι δημιούργημα του τμήματος ΑμεΑ του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος φίλαθλος ονομάζεται Τάκης Αλεξανδράκης,και βοήθησε σημαντικά στην τελειοποίησή του πίνακα, ώστε να μπορούν και άλλοι άνθρωποι με προβλήματα όρασης να έχουν την ίδια τύχη με εκείνον.

Τέλος, από πληροφορίες στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε πως η συνοδός είναι η σύζυγός του και τον βοηθάει σε κάθε πτυχή της ζωής του, και πως ο κύριος Τάκης είναι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος, με αρκετές δραστηριότητες στην καθημερινότητά του.

Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλους που βοήθησαν ώστε να γίνουν αυτές οι κινήσεις τόσο στο “Γ.Καραϊσκάκης”, όσο και στο κλειστό του ΟΑΚΑ, “Νίκος Γκάλης”.

Έτσι λοιπόν, αυτοί οι μαχητές της ζωής, έρχονται να μας θυμήσουν πως τα αθλήματα είναι από τα σημαντικότερα δευτερεύοντα πράγματα στην ζωή μας!