Στο Πάρκο του Λαού για την 14η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας τέθηκαν αντιμέτωπες η ομάδα του Ολυμπιακού Χαλκίδας και του Ανάποδου με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας να είναι καταιγιστικός και να σημειώνει μια ευρεία νίκη με 6-1.

Στην προσπάθεια που κάνει ο ιστορικός Ολυμπιακός να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να επανέλθει εκεί που ανήκει σιγά σιγά.

Φάσεις και γκολ:

23’ 1-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Ε. Μήτρου θα υποδεχτεί ωραία κάθετη πάσα από τον Χανιωτακη θα πλασάρει σωστά και θα ανοίξει το σκορ.

29’ 2-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Πίτσιος από δεξιά θα κάνει την σέντρα ασταθείς έξοδο από τον Θωμακοπουλο θα του φύγει η μπάλα από τα χέρια ο Ε. Μήτρου θα την κλέψει και θα πλασάρει εύστοχα προ κενής εστίας σημειώνοντας το 2-0.

50’ 3-0 ΓΚΟΟΛΛ! Έπειτα από ωραίο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Χαλκίδας ο Ε. Μήτρου θα κάνει μια έξυπνη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Ανάποδου ο Μποχωριτης θα βγει σε τετ α τετ θα πλασάρει εύστοχα και θα κάνει το 3-0.

63’ 4-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Ρανα θα κάνει μια πολύ ωραία προσωπική ενέργεια από δεξιά θα αποφύγει τον αντίπαλο του θα πασάρει την μπάλα στον Ε. Μήτρου και αυτός με τακουνάκι πάνω στην κίνηση θα σημειώσει το 4-0.

73’ 5-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Α. Μήτρου θα κάνει μια όμορφη ενέργεια θα τρυπήσει την άμυνα του Ανάποδου θα βγει τετ α τετ θα πλασάρειεύστοχα και θα κάνει το 5-0.

75’ 6-0 ΓΚΟΟΛΛ! Ωραία ατομική του Γιαννάκη θα πάρει την μπάλα από δεξιά θα περάσει έναν αμυντικό θα βγει σε θέση βολής και θα σημειώσει το 6-0

84’ 6-1 ΓΚΟΟΛΛ! Ο Καρφής έξω από την μεγάλη περιοχή θα πιάσει ένα δυνατό σουτ και θα στείλει την μπάλα στο «γαμα» της εστίας του Στάθη κάνοντας το 6-1.

Διαιτητές: Μπουρικας  – Νικολάου – Κακαβάς

 

Ολυμπιακός Χαλκίδας(ΓιάννηςΟικονόμου):Στάθης, Πίτσιος(71’ Γιαννάκης),Τζαφερος(10’ Μποχωριτης), Κυρανας, Πατατούκας, Λαμπαδιτης(54’ Δορκοφικης), Χανιωτακης(54’ Γιαπρακης), Α. Μήτρου,Ε., Μήτρου(71’ Ανδρικός), Ρανα,Τσαλας.

Ανάποδος(Χριστόφορος Τσαμιλης): Θωμακοπουλος, Φαλαγγης, Πανουργίας, Κορδολαίμης(45’ Μεγαγιαννης), Κιαπεκος(45 Καρανασος), Κυρανας, Παύλου(45’ Κατσιωνης), Καρφής, Σουλιώτης, Κεραμίδας(45’ Σταμούλης), Γεωργούλης(65′ Χρήστου)

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ