Σε μία όμορφη βραδιά, η οικογένεια του Ολυμπιακού Χ. έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά. Το παρόν έδωσαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, το Δ/Σ και φίλοι της ομάδας.
Την κοπή της πίτας έκανε τιμής ένεκεν ο παλιός πρόεδρος Θανάσης Στρατής, ο οποίος φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε το Δ/Σ για την τιμή που του έγινε και ευχήθηκε σε όλους και στις οικογένειες τους, υγεία, τύχη και πολλές επιτυχίες όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην προσωπική τους ζωή ο καθένας.
Τυχερός της βραδιάς, ο εκ των προπονητών, Κώστας Σταματίου, όμως κατόπιν επιθυμίας του, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχούσε στο φλουρί, δόθηκε κατόπιν κλήρωσης και τυχεροί αναδείχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας: Γιώργος Αργύρης και Θανάσης Ρουμπής
Ο Στέφανος Σαραντόπουλος με τη σειρά του, καλωσόρισε τα νέα αποκτήματα της ομάδας και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, καλή δύναμη και πολλή δουλειά ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
Τέλος ευχαρίστησε τους χορηγούς και ιδιαίτερα τον Γιάννη Ηλιάδη, ποδοσφαιριστή και ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Η Φωλιά», για την όμορφη αποψινή βραδιά που τους προσέφερε.