Ολυμπιακός Χ.-Αρτάκη : 0-2 Έχασε βαθμούς …. και ελπίδες παραμονής

0
514

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο ΑΟΝΑ τη σημερινή συνάντηση στο Πάρκο του Λαού και επικράτησε του Ολυμπιακού Χ. με 0-2 συνεχίζοντας, έτσι το σερί των αήττητων αγώνων του, στερώντας παράλληλα τις όποιες εναπομείναντες ελπίδες του Ολυμπιακού για παραμονή στην Α’ κατηγορία.
Καθολική υπεροχή του ΑΟΝΑ σε όλο τον αγώνα που δεν επέτρεψε στον Ολυμπιακό, με εξαίρεση δύο-τρεις φάσεις, να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έπαιξε με όλες του τις δυνάμεις, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσει με το χαμένο πέναλντι και να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά στάθηκε και τυχερός γιατί θα μπορούσε να είχε δεχτεί και άλλα τέρματα μέχρι τη φάση αυτή.
Η ομάδα της Αρτάκης άνοιξε το σκορ στο 13′ όταν ο Λούκας ελίχθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, ο Κικίδης τον ανέτρεψε σύμφωνα με τον διαιτητή που υπέδειξε φάουλ. Το εκτέλεσε ο Κολιόπουλος, ο Τζουβάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο επερχόμενος Μπισμπικόπουλος την έσπρωξε στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ σε 0-1.
Στο 22′ ο Μαστροκώστας μέσα από τη περιοχή, σούταρε δυνατά, η μπάλα όμως βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στη διεκδίκηση έκανε φάουλ στον Φρυγανά Γ.
Ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο μία μόνο φορά βρέθηκε σε θέση βολής όταν στο 39′ ο Μάλλιαρης, μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Τσιούνη, έχασε το κοντρόλ μπροστά στο τέρμα και την ευκαιρία για την ομάδα του.
Στο 48′ ο Κολιόπουλος μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, κινήθηκε διαγώνια και φτάνοντας στην απέναντι πλευρά εξαπόλυσε έναν κεραυνό στέλνοντας τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.
Στο 59′ ο Λούρος πραγματοποίησε έξοχο μπάσιμο και σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Τζουβάρα.
Στο 60′ ο Μαστροκώστας με ευθύβολο δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού.
Στο 69′ σέντρα στα καρέ της Αρτάκης, η μπάλα διεκδικήθηκε από τον τερματοφύλακα Τσάμαρη και τον Φρυγανά Χ., στη σύγκρουση που ακολούθησε ο κ.Πόγκας έδειξε το σημείο του πέναλντι. Το πέναλντι εκτέλεσε ο Φρυγανάς Χ. αλλά ο Τσάμαρης απέκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 76′ μετά από υπέροχη ενέργεια του Στρατή και πάσα στον Πάλλη, δυνατό σουτ του τελευταίου και νέα έξοχη επέμβαση του Τσάμαρη σε κόρνερ.
Στο 90′ μπροστά στο τέρμα του Ολυμπιακού, με αυτοθυσία ο Στρατής έπεσε και έκοψε με το σώμα του την μπάλα αποσοβώντας το 0-3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ.(Οικονόμου Ι.): Τζουβάρας, Ραβανός, Στρατής, Φρυγανάς Γ.(71′ Τζαφέρος), Σταύρου(73′ Βαρτζής), Κικίδης, Αθανασόπουλος, Φρυγανάς Χ., Μάλλιαρης(61′ Φρυγανάς Χρ.), Πάλλης, Τσιούνης(61′ Φουρλής)
ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ(Μαύρος Μ.): Τσάμαρης, Ταψής, Μαστροκώστας, Μπισμπικόπουλος, Τσούτης, Χιούσκα(46′ Μπαλαμπάνης), Λούκας, Κονόμι(61′ Αγγελάκης), Λειβαδίτης(52′ Λούρος), Κολιόπουλος(77′ Λάμπρου), Γκέκας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πόγκας Μ.
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνστάντιος Κ., Παππάς Α.