Ολυμπιακός Χ.-Ερέτρια 0-0 : Ερυθρόλευκο “Μπλόκο” στον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ερέτριας

0
442

Την πρώτη της “γκέλα” έκανε η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ Ερέτρια μιας και έπεσε σε “ερυθρόλευκο μπλόκο” στο Πάρκο του Λαού από τον ψυχωμένο νεανικό Ολυμπιακό Χαλκίδας που παρόλα τα προβλήματα του αγωνιστικά και μη έδειξε ότι διαθέτει παιδιά με ψυχή καρδιά και μέλλον στο άθλημα που τιμούν μία από τις ποιο ιστορικές φανέλες της Εύβοιας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή τις ευκαιρίες αλλά όχι το γκολ στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν ψυχωμένα με καλή αμυντική τακτική παρότι δεν είχαν από την αρχή τον Σταυρου που τους δίνει πολύτιμη εμπειρία στα μετόπισθεν, είχαν ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα Τζουβάρα που όπου χρειάστηκε κράτησε το μηδέν για την εστία του.

Πολύ καλός ο Γιώργος Κασομούλης κράτησε το ματς που ακροβατούσε καθ’ όλη την διάρκεια του πειθαρχικά αλλά και μετά την λήξη του. Πολύ καλοί και οι βοηθοί του Σπανός και Μουρτίκας.

Ολυμπιακός Χ.(Οικονόμου-Σαχίνης):  Τζουβάρας, Τζαφέρος, Ραβανός, Γ. Φρυγανάς, Στρατής(85′ Σταύρου), Χ. Φρυγανάς, Μυτάκης, Κικίδης, Φούρλης(75’Χατζηαντωνίου), Κυτίνος(60’Βαρτζής), Τσιούνης(65’Μάλλιαρης).

Απόλλων Ερέτριας(Δ.Βαλκάνος): Τόρα Ερ., Μεγκανάι, Καρβελάς, Βελαέτης,  Σμπιλήρης(70′ Τρεγκάι), Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης, Αγραφιώτης(80’Μπαλόζι), Τόρα Γκ., Σμυρναίος.