Ολυμπιακός Χ./Νεάπολη-Εξω Παναγίτσα/ΑΕΧ(Νέων) 3-1 : Ματσάρα με τα όλα της

0
351
Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι ομάδες των Νέων του Ολυμπιακού Χ/ΑΕ Νεάπολης και ΑΕΧ/Ε.Παναγίτσας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Νέων“ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ”,στο Πάρκο του Λαού.

Ήταν ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις,με συναρπαστικές μονομαχίες,τέσσερα τέρματα και στιγμές έντασης σε κάποιες αποφάσεις του διαιτητή από πλευράς φιλοξενούμενων.Ήταν δηλαδή ένα πραγματικό ντέρμπι.

Με την συμπλήρωση του 12΄η ΑΕΧ άνοιξε το σκορ όταν ο Κίλιμπας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα μπέρδεμα στην άμυνα του Ολυμπιακού, βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Σιμιστήρα και με άψογο πλασέ έκανε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και αφού έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 18΄και στο 23΄με τον Ράνα,κατάφερε να ισοφαρίσει στο 27΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μυτάκη που είχε κερδίσει ο Φούρλης.

Στο 71΄ο Τσιούνης με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Σταθαρά και έκανε το 2-1.

Τέλος στο 80΄ο Φουρλής έφυγε στην κόντρα ταχύτατα, μόνος απο δεξιά,την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καπίρη και αυτός με έξοχη ασίστ βρήκε τον Τσιούνη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Οικονόμου Γ) Σιμιστήρας,Ρέγας(54΄Προίσκος),Χατζηαντωνίου,Βελής(43΄Τσιούνης),
Ραβανός,Στρατής,Φουρλής(69΄Καπίρης),Αργύρης,Μυτάκης,Βαρτζής(77’Καραμάνης),

Ράνα

ΑΕΧ/Ε.ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ:(Χάλιος Π.)Σταθαράς,Τρίκκας,Χατζηβασιλείου,Πάττας,Πάσαινας,

Φρυγανάς Α.,Λάιος(74’Μπακόζι),Μπίττας,Κίλιμπας,Χέφα(50’Κομποθανάσης),

Κουστιμπής(77’Φρυγανάς Κ.)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:Βελέντζας Β.
ΒΟΗΘΟΙ:Χασάνδρας Ε.— Ντόβολης Ι.