Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα του Λήλαντα Βασιλικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Νέων “ΠΟΖΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ” αφού επιβλήθηκε της ομάδας των Νέων Ολυμπιακού Χ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΕ 2-0.
Δίκαιη η νίκη της ομάδας του Βασιλικού αφού στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα
ήταν εμφανώς καλύτερη του αντιπάλου της και έχασε μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για
να διευρύνει το σκορ.Η ομάδα του Ολυμπιακού Χ/ΑΕ Νεάπολης παρ’όλες τις
φιλότιμες προσπάθειες των νεαρών παικτών,δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική,εκτός ελαχίστων φάσεων,αφού η αμυντική λειτουργία του Λήλαντα ήταν εξαιρετική.
Στο 8′ ο Κεχαγιάς ελίχθηκε ανάμεσα στους αμυντικούς του Ολυμπιακού,βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαήλ αλλά το σουτ ήταν άσχημο και έφυγε άουτ.
Στο 11′ πάλι ο ίδιος παίκτης απέναντι από τον Μιχαήλ πλασάρει μόλις άουτ.
Στο 20′ ο Καρβελάς με ατομική ενέργεια και υπέροχο σουτ στο αριστερό “παραθυράκι” του Μιχαήλ έκανε το 0-1.
Στο 32′ χάνει μεγάλη ευκαιρία ο Ολυμπιακός Χ. όταν ο Σόλλα με έξοχη ατομική ενέργεια έφτασε απέναντι από τον Πρίνο αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 52′ ο Βαγγέλης με μακρινό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή αιφνιδίασε τον Μιχαήλ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2.
Στο 79′ ο Σόλλα με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα να περάσει σύριζα από το αριστερό δοκάρι του Πρίνου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Οικονόμου Γ.): Μιχαήλ, Κατόπουλος, Αθανασίου, Χαχόζι, Παυλής, Γουρνής, Γκούμπλιας, Γκάγκαρης, Σόλλα, Σέτα, Θωμάς (Γκούμας, Σίδερης, Τσάλλας, Παπά, Προίσκος, Φουρλής)
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ(Σταμογιάννης Σ.): Πρίνος, Βαρσαμάς, Βλάχος, Σκουμπρής, Γκίζαλης, Μανικιώτης, Μπενέτος, Βαγγέλη, Καρβελάς, Νότα, Κεχαγιάς (Βαβουλιώτης, Τουλούμης, Βέσελι, Καπετάνιος Α., Καπετάνιος Δ., Αβδουλάς)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μούρτικας Δ.
ΒΟΗΘΟΙ: Νέγρης Α., Παπαθανασίου Γ.