Παραδοσιακά τα παιχνίδια των Νέων μεταξύ των ομάδων του Ολυμπιακού Χ/ΑΕ Νεάπολης και ΑΕ Ληλαντίου είναι ντέρμπι με σπουδαίο θέαμα και πάθος για την νίκη που ομολογουμένως αποζημιώνουν πλήρως όλους όσους τα παρακολουθούν.

Η σημερινή ισόπαλη αναμέτρηση ήρθε να το επιβεβαιώσει.

Τα ελπιδοφόρα νιάτα και των δύο ομάδων αγωνίσθηκαν με πάθος,ένταση μέσα σε αθλητικά όρια,δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις διεκδικώντας την νίκη.

Μία νίκη που δεν ήρθε αφού το 1-1 σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα.

Στο α΄ ημίχρονο δεν είχαμε πολλές φάσεις,ήταν ένα παιχνίδι κέντρου,αλλά είχαμε δύο τέρματα ένα για κάθε ομάδα.Στο β΄ημίχρονο είχαμε φάσεις αλλά δεν είχαμε τέρματα.Για την ακρίβεια είχαμε ένα τέρμα που πέτυχε η ομάδα του Ληλαντίου,αλλά ακυρώθηκε με υπόδειξη του β΄βοηθού ως οφσάιντ του σκόρερ( Ρόσι).

Η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και των ανθρώπων του Ληλαντίου.
Στο 29΄με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ ο Τσιούνης έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Λεοντή και έκανε το 1-0.
Στο 40΄ο Βελισσαρίου με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο β΄ημίχρονο και για ένα 20λεπτο το Ληλάντιο ήταν συνέχεια στην επίθεση,είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά ο Ολυμπιακός άντεξε στην πίεση και στο 61΄θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Τσιούνη αλλά στο καλοχτυπημένο του φάουλ η μπάλα βρήκε στη συμβολή των δοκαριών του Λεοντή.
Στο 64΄ο Ρόσι με ωραία ατομική ενέργεια σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ διότι την στιγμή που δέχθηκε την μπάλα σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο 73΄ο Μυτάκης έκοψε τελευταία στιγμή τον Ρόσι λίγο πρίν βρεθεί απέναντι στον Σιμιστήρα.
Στο 74΄ ο Τσιούνης κάνει μια τρελή κούρσα από το κέντρο του γηπέδου παιρνόντας τρεις αντιπάλους στη σειρά αλλά ο Λεοντής με αυτοθυσία πέφτοντας στα πόδια του αποσοβεί το κίνδυνο για την ομάδα του.
Στο 76′ ο Μαϊσογλου βρίσκει μέσα στη μικρή περιοχή τον Παπασχόλη, αυτός πλασάρει αλλά ο Σιμιστήρας κάνοντας την απόκρουση του αγώνα, στέλνει τη μπάλα με τα πόδια κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 83′ επικίνδυνο φάουλ του Τσιούνη, η μπάλα λίγο έξω από την εστία του Λεοντή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ/ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Οικονόμου Ι.): Σιμιστήρας, Ρέγας(66′ Καραμάνης), Προίσκος(78′ Μυτάκης Κ.), Στρατής, Μυτάκης Σ., Αργύρης, Χ”αντωνίου, Βαρτζής, Καπίρης(41′ Ράνα, 71′ Γκάγκαρης), Τσιούνης, Φουρλής
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ(Καλέντζης Δ.): Λεοντής Α., Χαλιώτης(72′ Μανικιώτης), Λεοντής Γ., Μακ Κόλλιας, Ντόι, Ζάνιος, Ρόσι, Παπαγεωργίου(54′ Κηρύκος), Βελισσαρίου(41′ Μαϊσογλου), Παπασχόλης, Παλαιολόγος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βελέντζας Β.
ΒΟΗΘΟΙ: Κατσανάς Λ., Μούτουπας Κ.