Πιο δύσκολα απ’ότι δείχνει το τελικό σκορ η Προποντίδα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού Χ. και επικράτησε κερδίζοντας με 0-3.
Η Προποντίδα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο στο πρώτο 15λεπτο δίχως όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση παρ’όλο που ο δραστήριος Γκόσι είχε στο 7′ και στο 10′ δυο αξιόλογα σουτ από καλή θέση που όμως δεν βρήκαν στόχο.
Ο Ολυμπιακός μετά το 15′ ανέβασε την απόδοση του και στο 20′ σε μια σύγχυση μέσα στη περιοχή της Προποντίδας ζήτησε πέναλντι, όταν ο Ευσταθίου βρέθηκε απέναντι από τον Τσιβλέρη φάνηκε να ανατρέπεται. Ο διαιτητής όμως ο κ. Φώτης που ήταν κοντά στη φάση, έδειξε κίτρινη κάρτα στο παίκτη του Ολυμπιακού για “θέατρο”. Η απόφαση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των τυπικά γηπεδούχων.
Η Προποντίδα από το 38′ ήταν συνέχεια στην επίθεση, έκλεισε στα “καρέ” του τον Ολυμπιακό και στο 41′ ο Ραβανός με σωτήρια προβολή έκοψε τον Παπαδόπουλο που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.
Στο 43′ όμως μετά από κόρνερ και σύγχυση μέσα στη μικρή περιοχή του Ολυμπιακού, ο Παπαδόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Νέες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ολυμπιακού για τράβηγμα του Ρουμπή πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ.
Λίγες ήταν οι αξιόλογες φάσεις στο β’ ημίχρονο παρ’όλο που και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά και πρόσφεραν όμορφα θέαμα.
Στο 51′ ο Ρουμπής με ωραία ατομική ενέργεια αποφεύγοντας δύο αντιπάλους έφτασε απέναντι από τον Τσιβλέρη, το πλασέ του όμως έστειλε τη μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
Στο 63′ ο Λέων προσπαθώντας να διώξει μια επικίνδυνη σέντρα στα “καρέ” του Ολυμπιακού έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.
Στο 74′ σε μια ανύποπτη φάση έγινε λάθος συνεννόηση του Καρίμπα με τον Θωμά και ο Παπαδόπουλος που καιροφυλακτούσε τους έκλεψε τη μπάλα και την έστειλε στην κενή εστία σημειώνοντας του δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 77′ ο Τσιβλέρης είπε όχι στον Μάλλιαρη όταν με έξοχη απόκρουση στον κεραυνό που εξαπέλυσε αυτός, έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.
Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε ο Θαλάσσης όταν στο 93′ αξιοποίησε σέντρα του Μωραϊτη και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 0-3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ(Σαραντόπουλος-Σταματίου): Καρίμπας, Λέων, Κρινής(88′ Αγγελόπουλος), Ραβανός, Θωμάς(75′ Παπακωνσταντίνου), Στρατής, Ράνα(83′ Φουρλής), Αργύρης(85′ Ηλιάδης), Ευσταθίου, Μάλλιαρης, Ρουμπής
ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ(Καραγιάννης): Τσιβλέρης, Αθανασίου, Αναγνώστου, Μωραϊτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Νερούτσος(78′ Τσακλάνος Χ.), Μπόζντα(55′ Μώρος), Παπαδόπουλος, Τσακόγιας(60′ Στούπας), Γκόσι(85′ Θαλάσσης)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης Σ. Παππάς, Ρουμελιώτης