Μετά από ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς η Αιδηψός επικράτησε με ανατροπή του Ολύμπου Γυμνού με 2-3 πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, διατηρώντας την παράδοση που την θέλει να μην χάνει στο Γυμνό από την τοπική ομάδα.

Οι βορειευβοιώτες στις  τρεις τελευταίες επισκέψεις στο Γυμνό έχουν 2019-2020  Ο-2,  2018-2019  Ο-3,  2017-2018 1-1,  ενώ έχουν και μία νίκη πάλι στο Γυμνό περσι 1η αγωνιστική με αντίπαλο τον Αμαρυνθιακό.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Αιδηψού ο Κυριακού που “κρέμασε” τα γάντια του για να βάλει την φανέλα με το 9 στην πλάτη και να μεγαλουργήσει πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Φάσεις και γκολ:

1′ Σουτ του Τ.Μπιμπαι απομακρύνει σε κόρνερ ο Γιαννούλης.

6′ Σουτ του Μάρκου με προβολή σε κόρνερ ο Τσουμάνης.

20′ Με εκπληκτικό σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής ο Μπασούκος έκανε το 1-0 για τον Όλυμπο Γυμνού.

29′ Σουτ του Μηλόπουλο από πολύ καλή θέση άουτ.

56′ Σέντρα ακριβείας του Μπαρώτα και από την καρδιά της άμυνας της Αιδηψού ο Κοκκάλας με καρφωτή κεφαλιά το 2-0.

67′ ωραία ατομική ενέργεια και ντρίπλα του Κυριακού στην περιοχή, άψογο τελείωμα και 2-1 μειώνει η Αιδηψός.

78′ μετά από φάουλ του Μπιμπάι κακή εκτίμηση της φάσης από τον Γιαννούλη του έφυγε η μπάλα από τα χέρια και ο Κυριακού που καραδοκούσε έκανε το 2-2.

83′ Σουτ κεραυνός έξω από την περιοχή του αρχηγού της Αιδηψού Αναγνώστου στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννούλη.

85′ μετα από σέντρα από αριστερά ο Μηλόπουλος μόνος αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας του Ολύμπου Γ. με πλάσε έκανε το 2-3 για την Αιδηψό.

Το αγώνα σφύριξε ο Μάριο Πόγκας με συνεργάτες την Ελ. Κοτταρά και τον Θ.Μαρίνο.

Όλυμπος Γυμνού(Γ.Μπασούκος):  Γιαννούλης, Ρόγκας, Τριανταφύλλου, Θ. Μωραΐτης, Τσουμάνης, Αλ. Θανάσι(71’Αγγελάκης), Στ.Θανάσι, Τοπάλι(20′ Ρουμπής), Κοκκάλας, Μπαρώτας (81′ Νικολάου), Μπασούκος.

Αιδηψός(Γ.Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Μανδέλος, Καραγκούνης, Γιουκάι, Γάσπαρης, Καπλανάι, Μάρκου(53′ Αναστασιάδης), Αναγνώστου(91′ Φαράντος), Κυριακού, Ι. Μπιμπάι, Μηλόπουλος(86’Γκοτσάι).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ