ΓΥΜΝΟ: Ανταπόκριση

Φιλική αναμέτρηση στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, έδωσαν ο Όλυμπος Γυμνού και ο Νηλέας Νεοχωρίου.
Οι δύο τεχνικοί των ομάδων,  δοκίμασαν διάφορα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αναμφισβήτητα, έβγαλαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο έτοιμοι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στην νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο 20λεπτο και ένα προς το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Νηλέας, είναι φανερό ότι είναι στο στάδιο της προσαρμογής και του ″δεσίματος″ της ομάδας που ετοιμάζει ο Μίλτος Καρατζάς! Οι Νεοχωρίτες, μπορούμε να πούμε ότι αιφνιδιάστηκαν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, οπότε και δέχτηκαν τα 2 τέρματα, ισορρόπησαν στην συνέχεια, αντέδρασαν, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 7′ ο Ι. Σταματούκος (1-0), για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 21′ ο Αντ Κοτρογιάννης (2-0). Το σκορ έκλεισε στο 80′ ο Σπ. Αργύρης (3-0).

Οι σκόρερς του Ολύμπου Γ.

Διαιτητές: Διονύσης Δανιηλίδης-Βαγγέλης Ντόβολης-Στ. Καραδήμος

*ΟΛΥΜΠΟΣ Γ. Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Γιαννούλης, Μπαρώτας, Καρλατήρας, Θαν. Μωραΐτης, Κοκκάλας, Τσουμάνης, Φτούλης, Ζουρμπουλής, Ι. Σταματούκος, Ντουλελάρι, Κοτρογιάννης, έπαιξαν και οι Παρασκευάς, Ρόγκας, Κοντογιάννης, Αγγελάκης, Μητρολιός, Χρ. Μωραΐτης, Σπ. Αργύρης).

*ΝΗΛΕΑΣ Νεοχωρίου (Μίλτος Καρατζάς): Γιώργ. Κότσαρης, Ρουμελιώτης, Γ. Α. Κότσαρης, Σαμπάνης, Αθ.. Ζωντός, Τζόκας, Σέγκος, Αποστόλου, Μακρής, Α. Μαστροκώστας, Μ. Μαστροκώστας, έπαιξαν και οι Σάμαρας, Πόγκας, Γιαγκίνης, Π. Κότσαρης, Πάλλης, Καλογιάννης, Ταπεινός).