ΕΣΠΑΑΑ νέο σήμα*ΕΣΠΑΑΑ -τοπική κατηγορία Γυναικών: 

ΟΠΕ Χαλκίδας-Νήαρ Ήστ…3-1

Μόνο σε ένα σετ, ολιγώρησαν οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, νομίζοντας ότι η νίκη θα ερχόταν, χωρίς προσπάθεια! Στα άλλα 3 σετ παίζοντας σοβαρά και πολύ καλά, οι κοπέλες του ΟΠΕΧ έφτασαν στο 3-1, επί της ομάδας της Νήαρ Ήστ, κάνοντας το καλύτερο ποδαρικό στην νέα χρονιά…!

Απουσίασαν βέβαια η αρχηγός Βίκυ Τάτση και Ιωάννα Μπίσκα (λόγω εργασίας), ενώ δεν χρειάστηκε να ΄΄πέσει΄΄ στην μάχη το ΄΄βαρύ πυροβολικό΄΄ της ομάδας η διεθνής και πολύπειρη προπονήτρια-παίκτρια Σοφία Ιορδανίδου… Τα υπόλοιπα νεαρά κορίτσια της γυναικείας ομάδα του ΟΠΕΧ, εκτός από το 2ο σετ, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και άφησαν υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια! Πάρα πολύ καλή στην επανεμφάνισή της η έμπειρη Μαρία Λαφαζάνη (απουσίασε αρκετό καιρό λόγω γέννας), πολύ καλη επίσης και η ΄΄νέα΄΄ στην ομάδα Ιωάννα Στέφου (γυναίκα του μπασκετμπολίστα ΅Ανδρέα Γλυνιαδάκη, του ΓΣ Κύμης)!

*τα σετ: 25-15, 1-0 σε 20′, 25-27, 1-1 σε 28′, 25-18, 2-1 σε 25′ και 25-11, 3-1 σε 18′!

***ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου, Λαφαζάνη, Συκοβάρη, Μιχαλιά, Σκόνδρα, Στέφου, (αρχική 6άδα), λίμπερο η Καλογέρη, και οι Σταμούλη, Μανάρα, Μολυβιάτη, Μαρινάκη.

***ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Κλέπκος-Αντώνης Μπάμπαλης και Φωτεινή Γκλιάτη

***αποτελέσματα-βαθμολογία μετά την 11η αγωνιστική:

 

***φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι:

…πανηγύρια για την νίκη και την νέα χρονιά από τις κοπέλες του ΟΠΕΧ:

*ΕΣΠΑΑΑ -τοπική κατηγορία Ανδρών: 

ΟΠΕΧ-ΚΟΥΚΑΚΙ…0-3!

Έκαναν πολύ άσχημο ποδαρικό, σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι άνδρες του ΟΠΕΧ, με αντίπαλο πολύ κατώτερο βαθμολογικά, όπως το Κουκάκι, που έπαιξα με μόλις 6 παίκτες, σε όλο το παιχνίδι και ένα μόλις αναπληρωματικό στον πάγκο!

Κάνοντας λοιπόν, την χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων …ετών, η ομάδα του ΟΠΕΧ δεν θα μπορούσε να περιμένει τίποτα περισσότερο! Όσες αλλαγές και να έκανε, ότι και να προσπάθησε ο κόουτς-Γιάννης Ντεγιάννης, δεν ΄΄περπάτησε΄΄ τίποτα, καθώς κανείς παίκτης δεν ξεπέρασε ούτε καν την μετριότητα! Το Κουκάκι παίζοντας απλά και με λιγότερα λάθη δίκαια έφτασε στην σπουδαία, βαθμολογικά νίκη, για την ομάδα της Αθήνας!

Ήταν ένα παιχνίδι που οι Χαλκιαίοι θα πρέπει να το ξεχάσουν γρήγορα και να επανέλθουν στα γνωστά τους στάνταρτ και τις επιτυχίες!

***τα σετ: 22-25, 0-1 σε 27′, 17-25, 0-2 σε 21′ και 20-25, 0-3 σε 25′!

***ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Σπύρου, Κωντσιλίδης, Τριμήτζιος, Βαχαβιόλος, Πνευματικός, Μαστρογιάννης, (αρχική 6άδα), λίμπερο ο Ζιώγκος, έπαιξαν και οι Σταθαράς, Δράκος, Καρλατήρας και Αγγελής.

*ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημήτρης Κλέπκος-Όλγα ΤΡιανταφύλλου και Φωτεινή Γκλίατη.

***αποτελέσματα-βαθμολογία μετά την 11η αγωνιστική:

…μερικές φωτό από το παιχνίδι: