Ήταν απαραίτητο να πάρει αυτό το παιχνίδι και το 3ποντο, η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας, κόντρα στους Ίωνες της Ν. Ιωνίας!

Το 3ποντο, ″ατόφιο″, ήταν το ζητούμενο για να εξακολουθήσει η ομάδα του Γιάν. Ντεγιάννη, να παραμένει σε ″τροχιά″ 4άδας και πλέϊ-οφ! Βέβαια μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής η ομάδα του ΟΠΕΧ παραμένει σε απόσταση 4 βαθμών από τον 4ο Πανελλήνιο, που πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί την ισχυρής Αγ. Παρασκευής!

Οι φιλοξενούμενοι, είναι αρκετά πίσω στην βαθμολογία, όμως παλεύουν για ν’ αποφύγουν την όποια περιπέτεια, υποβιβασμού! Έτσι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για να πάρουν κάτι από αυτό παιχνίδι!

Το πρώτο σετ πήγε πόντο-πόντο μέχρι ένα σημείο , όμως προς το τέλος οι Χαλκιδαίοι, ″πάτησαν″ γκάζι και το πήραν άνετα…

Το 2ο σετ ήταν πραγματικά γκραν-γκινιόλ! Οι Ίωνες εκμεταλλευόμενοι τα απανωτά λήθη των παικτών του ΟΠΕΧ (″έδωσαν″ τουλάχιστον 8 πόντους από χαμένα σερβίς), φτάνοντας να προηγηθούν και με 16-22! Κάπου εκεί και μπροστά στην απώλεια του σετ, οι Χαλκιδέοι ανέκαμψαν και με μία εντυπωσιακή αντεπίθεση έφτασαν να πάρουν και τό το αποφασιστικό σετ!

Στο 3ο και τελευταίο σετ η ομάδα της Χαλκίδας, αποφασιστική και ουσιαστική, έδειχνε ότι θα επικρατήσει άνετα, όμως προς το τέλος οι αλλαγές κάποια χαλαρότητα, είχαν σαν αποτέλεσμα δώσουν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πλησιάσουν στο σκορ, όμως τέλος καλό όλα και και το 3ποντο στον ΟΠΕΧ!

*τα σετ:

  1. 25-17, σε 20′ …1-0, 
  2. 25-23, σε 26′ …2-0,
  3. 25-22, σε 26′ …3-0

*Διαιτητές: Βίκυ Κυργιαλάνη, Φανή Οικονομοπούλου και Στέλιος Χαρισίδης.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Μάρκου, Βαχαβιόλος, Μητρόπουλος, Κ. Ν. Κοντούλης, Σπύρου, Ρουμελιώτης (αρχική 6άδα), λίμπερο οι: Κ. Μ. Κοντούλης και Φραγκιαδάκης, και οι Σκούφας, Μωϋσίδης, Κωντσιλίδης, Γκατζόγιας.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ