Μετά την απρόσμενη, αλλά που θα γινόταν κάποια στιγμή, ήττα στην Καισαριανή, από την Νήαρ Ήστ (που δείχνει να επανακάμπτει), οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, έπρεπε να ξεπεράσουν αυτή την έκπληξη και να επανέλθουν στις επιτυχίες!

Απέναντί τους είχαν μια ομάδα, που παλεύει με νύχια και με δόντια για την συγκομιδή βαθμών και την σωτηρία της, την ομάδα των Αμαζόνων Αχαρνών!

Η κόουτς-παίκτρια Σοφία Ιορδανίδου, είχε να ″λύσει″ ένα δύσκολο πρόβλημα! Η ίδια είχε ενοχλήσεις στην μέση, η Έλενα Παπαγεωργίου, στην προπόνηση της Δευτέρας, βγήκε εκτός μάχης, με πρόβλημα στην μέση, αλλά και από τις υπόλοιπες κοπέλες, υπήρχαν προβλήματα με ιώσεις κλπ!

Έτσι λοιπόν εκτός από την αναγκαστική απουσία της Έλενας Παπαγεωργίου, ήταν στον πάγκο και εμψύχωνε με τον τρόπο της, η κόουτς-Σοφία θα έπρεπε να διαχειριστεί και τα υπόλοιπα προβλήματα, που φανερά ταλαιπωρούσαν τα κορίτσια της, σε όλο το παιχνίδι!

Η όλη αυτή κατάσταση, δυσκόλεψε το έργο των κοριτσιών του ΟΠΕΧ, που συνάντησαν την σθεναρή αντίσταση και το πείσμα για θετικό αποτέλεσμα των αντιπάλων τους!

Έστω και δύσκολα, αλλά δίκαια πέρα για πέρα, η ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας έφτασε στην 13η νίκη της και παραμένει μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα!

*τα σετ:

  1. 25-17, σε 22′ …1-0,
  2. 22-25, σε 25′ …1-1,
  3. 25-22, σε 28′ …2-1,
  4. 25-22, σε 25′ …3-1.

*ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντώνης Μπάμπαλης, Ελένη Νυδριώτη, Ειρήνη Δένδη.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Καραβά, Κορρέ, Χριστοδούλου, Θάλ. Παναγιωτοπούλου, Μπέτσα, Ιορδανίδου (αρχική 6άδα), λίμπερο: Μαρινάκη & Ράζου, και οι Μιχαλιά, Καρυστινού, Δέδε, Κυβ. Παναγιωτοπούλου, Παπαγεωργίου.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ