Στην πρώτη νίκη για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας, στην Β’ Εθνική, που αγωνίζεται φέτος!! Είχαν προηγηθεί δύο εκτός έδρας αγώνες με ισάριθμες ήττες, κόντρα στην εκ των πρωτοπόρων Αγία Παρασκευή και τον επίσης πολύ δυνατό Παπάγο
Στο παιχνίδι που έγινε στο ″Μελίνα Μερκούρη″, η ομάδα του Γιάννη Ντεγιάννη, μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένη να πάρει θετικό αποτέλεσμα, από μια ομάδα όπως οι Αμπελόκηποι, που έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα της Χαλκίδας, δηλαδή την όσο γίνεται πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής!
Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, οι Χαλκιδέοι, επέβαλαν το παιχνίδι τους και δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους σε καμιά περίπτωση να ″σκεφτούν″ ότι θα μπορέσουν να πάρουν κάτι μέσα στην έδρα του ΟΠΕΧ!
Μάλιστα το +32 πόντων διαφορά στα 3 σετ, με λίγη προσοχή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη!
Στο πρώτο σετ ο ΟΠΕΧ ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλά την διαφορά στο τέλος!
Το 2ο σετ ήταν μια αποθέωση για τους παίκτες του κόουτς-Ντεγιάννη, που έκαναν εκπληκτικά πράγματα, μέσα στο ταπί και δεν άφησαν τους, Αθηναίους να πάρουν ανάσα!
Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 8 πόντους που πήραν οι φιλοξενούμενοι, οι 5 προήλθαν από χαμένα σερβίς της Χαλκιδέϊκης ομάδας!
Στο 3ο σετ προηγήθηκαν γρήγορα οι του ΟΠΕΧ, όμως σε μια περίοδο ″χαλαρότητας″ οι Αμπελόκηποι, πλησίασαν στο 16-14! Οι φωνές του κόουτς-Ντεγιάννη, έπιασαν τόπο και το ευμετάβλητο 16-14, έγινε γρήγορα 25-16 και φυσικά μεγάλη νίκη με 3-0!

*τα σετ:

  1. 25-19, σε 25′ και 1-0,
  2. 25-8,  σε 19′  και  2-0,
  3. 25-16, σε 23′ και 3-0

Διαιτητές: Φώτης Μαρκάτης-Αντώνης Μπαμπαλής και η Νένα Νυδριώτη

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Μάρκου, Βαχαβιόλος, Μητρόπουλος, Κ. Ι. Κοντούλης, Σπύρου και Ρουμελιώτης (αρχική 6άδα), λίμπερο οι Κ. Μ. Κοντούλης και Φραγκιαδάκης, και οι Πνευματικός, Κωντσιλίδης, Μωϋσίδης, Γκατζόγιας, Σκούφας και Ζαούρης.

*για φωτορεπορτάζ από τον  αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ