Ήταν ένα ντέρμπι, που έμεινε τέτοιο μόνο στα χαρτιά! Οι φιλοξενούμενες από το Γαλάτσι, διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο στα play-offs, που οδηγούν στην άνοδο και ήρθαν στην Χαλκίδα να υπερασπιστούν την 4η θέση που βρίσκονταν στον βαθμολογικό πίνακα…!

Η Χαλκιδέϊκη ομάδα, πρωτοπόρος στην βαθμολογία, σε μια εντυπωσιακή χρονιά, στοχεύει και θέλει να παραμείνει στην κορυφή, κατακτώντας τον τίτλο και κερδίζοντας την απ’ ευθείας άνοδο! Και στο παιχνίδι αυτό η κόουτς-Σοφία Ιορδανίδου, μετρούσε απουσίες, όπως της Μαρίας Μπέτσα, των δύο λίμπερο, Μαριγώς Μαρινάκη και της νεαρής Ράζου και οι τρεις κοπέλες, ταλαιπωρούνται από ιώσεις!
Παρ’ όλα αυτά η ομάδα αντέδρασε σωστά και με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και έφτασε σε μια ακόμα σπουδαία νίκη, με το ″καθαρό″ 3-0!
Μάλιστα η απουσία των δύο λίμπερο, έδωσε την ευκαιρία να ″ξεπηδήσει″ ένα νέο ταλέντο από τα σπλάχνα της ομάδας, νεαρή 16χρονη Κέϊσι Γιατσάϊ, που έπαιξε λίμπερο με μεγάλη επιτυχία…

Και στα τρία σετ οι κοπέλες του ΟΠΕΧ, ήταν ανώτερες με τις αντιπάλους να μπορούν ν’ αντιστέκονται στις αρχές και μέχρι τους 10 πόντους…!

*τα σετ: 

  1. 25-15, σε 19’…1-0,
  2. 25-18, σε 22’…2-0, 
  3. και 25-15, σε 22’…3-0!

*Διαιτητές: Φανή Οικονομοπούλου-Μυρσίνη Ακαρέπη-Βασίλης Σωνάκης.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου, Δέδε, Καραβά, Κορρέ, Χριστοδούλου, Ιορδανίδου (αρχική 6άδα), λίμπερο η Γιατσάϊ και οι Καρυστινού, Μιχαλιά, Θάλ. Παναγιωτοπούλου.

*στο βίντεο το φινάλε του αγώνα (ευχαριστούμε τον έφορο Βασίλη Μαρινάκη για το υλικό):

 

*για το φωτορεπορτάζ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ