Σε μέτρια μέρα οι παίκτες του ΟΠΕ Χαλκίδας, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, νίκησαν με 3-1 τον ΑΚ Ζωγράφου, μετά από ένα παιχνίδι, που έγινε μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του 3ποντου της νίκης!

Με την επιτυχία της αυτή η ανδρική ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας, σταθεροποιήθηκε, στην 5η θέση της βαθμολογίας, όπου με την λήξη του α’ γύρου συγκατοικεί με την ομάδα του ΑΣ Παπάγου, έχοντας μάλιστα μια διαφορά 4-7 βαθμών από τις ομάδες που ακολουθούν! Είναι σίγουρα επιτυχής η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Γιάννη Ντεγιάννη στην Β’ Εθνική, όπου επανέκαμψε μετά από πολλά χρόνια!
Είναι επίσης σίγουρο ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη και η καθιέρωση στην κατηγορία θα έρθει πολύ σύντομα…

Οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλή υποδοχή, με παραγωγική επίθεση και αποτελεσματικό μπλοκ, έφτασαν στην κατάκτηση του 1ου σετ, την ώρα που οι παίκτες του ΟΠΕΧ, έκαναν πολλά λάθη που τελικά τα ″πλήρωσαν″!
Στο 2ο σετ έγινε πολύ μεγάλη μάχη και χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να φτάσει ο ΟΠΕΧ στην κατάκτηση του αποφασιστικού σετ!
Με καλή ψυχολογία και περιορισμό τω λαθών, οι Χαλκιδαίοι έκαναν το 2-1!
Το 4ο και αποφασιστικό σετ, το παιχνίδι πήγε πόντο-πόντο, πιο ψύχραιμοι οι παίκτες του Γιάννη Ντεγιάννη, έφτασαν στην σπουδαία νίκη, που τους έδωσε το ″καθαρό″ και πολύτιμο 3ποντο!

*τα σετ:

  1. 23-25, σε 28’…0-1,
  2. 27-25, σε 30’…1-1,
  3. 25-16, σε 20′ …2-1,
  4. και 25-22 σε 26′ …τελικό 3-1.

Διαιτητές: Παγκοζίδης Ιορδάνης, Μπάμπαλης Αντώνης και Κράνια Κυριακούλα.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Μάρκου, Βαχαβιόλος, Μητρόπουλος, Κ. Ι. Κοντούλης, Σπύρου, Ρουμελιώτης (αρχική 6άδα), λίμπερο Κ. Μ. Κοντούλης και Φραγκιαδάκης, και οι Σαλεμής, Πνευματικός, Μωϋσίδης, Σκούφας, Τραγάκης.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ