ΟΠΕΧ: …μεγάλη νίκη οι γυναίκες, 3-1 εκτός την Σχ. Μωραΐτη, ρεπό οι άνδρες!

Ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη που πέτυχε η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας πραγματοποιώντας ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση και δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, που της δίνουν το δικαίωμα να κάνει όνειρα για κάτι ακόμα καλύτερο.

Αυτή τη φορά αντιμετώπισε εκτός έδρας την αξιόμαχη ομάδα της Σχολής Μωραίτη, την κέρδισε με 1-3 σετ παίρνοντας τους 3 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Η ομάδα του ΟΠΕΧ μπήκε αποφασισμένη και πολύ δυνατά στον αγώνα κερδίζοντας το 1ο σετ με 13-25, το 2ο σετ δεν ήταν το ίδιο καλό, παρ’ όλα αυτά όμως, ισοφάρισε σε 23-23 αλλά 2 λάθη στο τέλος στοίχισαν την απώλεια του σετ με 25-23. Στο 3ο σετ οι κοπέλες ήταν εκπληκτικές και συνάμα σαρωτικές, καθώς το κέρδισαν με το απίστευτο 5-25, τέλος στο 4ο και αποφασιστικό, σετ υπήρξε (λογικά) η αντίδραση της αντίπαλης γηπεδούχου, ομάδας και έτσι αυτό εξελίχθηκε, πόντο – πόντο μέχρι το τέλος, στην κατάλληλη όμως στιγμή, με ψυχραιμία οι κοπέλες του ΟΠΕΧ, το κέρδισαν με 25-27 μαζί και τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

***τα σετ: 13-25 0-1, 25-23 1-1, 5-25 1-2 και 25-27 1-3!

***ΟΠΕΧ (Σοφία Ιορδανίδου): Συκοβάρη, Μιχαλιά, Σκόνδρα, Λαφαζάνη, Παπαγεωργίου, Ιορδανίδου, λίμπερο η Μαρινάκη και οι Στέφου – Σταμούλη).

***ΕΠΟΜΕΝΟΣ αντίπαλος της Χαλκιδέϊκης ομάδας, ο ΠΑΟ Κουκακίου, σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 14-Φεβρ., 21.30, στο κλειστό ΄΄Μελίνα Μερκούρη΄΄, μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισόβαθμες ομάδες!

***αποτελέσματα-βαθμολογία της ανδρικής ομάδας (είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική):