Εύκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη, πήρε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας!

Αντίπαλός της η ομάδα του ΑΣ Παπάγου και με την νίκη αυτή στην 13η αγωνιστική (2η του β’ γύρου), ο ΟΠΕΧ σταθεροποιήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, αυξάνοντας την διαφορά στους +4 βαθμούς από τον ΑΣ Παπάγου και +6 από τον ΑΟ Αθηνά Μαγκουφάνας, που ακολουθούν σε 6η και 7η θέση, ενώ απέχει 4 βαθμούς από τον 4ο Πανελλήνιο (που παίζει πλέΪ-όφ αν μείνει έτσι η βαθμολογία)…

Ο βασικός φυσικά στόχος των Χαλκιδαίων, είναι η παραμονή και η καθιέρωση στην κατηγορία, κάτι που όπως δείχνει η ομάδα του Γιάννη Ντεγιάννη, το πετυχαίνει απολυτά και χωρίς άγχος! Ένα ακόμα σημάδι της ποιότητας αυτής της ομάδας αλλά και της δουλειάς που γίνεται!

Στο παιχνίδι με τον ΑΣ Παπάγου, ο ΟΠΕΧ επικράτησε με σχετική άνεση, υπερκλύπτωντας μάλιστα και την διαφορά πόντων, από την ήττα του α’ γύρου!
Και στα 2 παιχνίδια οι πόντοι είναι πλέον 132 για τον ΟΠΕΧ έναντι 129 για τον ΑΣ Παπάγου!

*τα σετ:

125-19 (1-0, 25-20 (2-0) και 25-15 (3-0).

*διαιτητές: Βασίλης Νικάκης-Αντώνης Μπάμπαλης και Στέλιος Χαρισίδης.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Ντεγιάννης): Σπύρου, Μάρκου, Ρουμελιώτης, Κ. Κοντούλης, Βαχαβιόλος, Μητρόπουλος (αρχική 6άδα) λίμπερο Κ. Μ. Κοντούλης και Φραγκιαδάκης, και οι Κωντσιλιδης, Σαλεμής, Γκατζώγιας, Μωϋσίδης, Τραγάκης και Σκούφας.

*επόμενος αγώνας στην Αθήνα, με την ομάδα της ΑΕ Αμπελοκήπων, στο κλειστό στο Γουδί, την Πέμπτη (23-Ιαν.) στις 21.45!