Ήταν η 2η αγωνιστική, του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β’ Εθνικής, ανάμεσα στις ανδρικές ομάδες του ΟΠΕ Χαλκίδας και του ΓΣ Εθνικού Αθήνας…
Μετά την ήττα με 3-1 της 1ης αγωνιστικής, εκτός έδρας από την ισχυρή ομάδα της Αγίας Παρασκευής,το παιχνίδι αυτό ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να φτάσει η ομάδα του Χρ. Αδάμ, στις νίκες, ν’ αρχίσει να ”ρολάρει” και να ενσωματώνει τους νέους παίκτες που εμπλούτισαν το ρόστερ της!
Ήταν λοιπόν ένα παιχνίδι που από την αρχή, φάνηκε ποιός θα ήταν ο νικητής και που θα πήγαινε το 3ποντο, όσο και αν οι παίκτες του Εθνικού, προσπαθούσαν και έπαιζαν με φιλότιμο!
Η απόδοση των παικτών του ΟΠΕΧ, είχε μεταπτώσεις, καθώς να μεν δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα στο σκορ, όμως αρκετές φορές, έκαναν αβίαστα λάθη και έδιναν το ”δικαίωμα” στους αντιπάλους τους να πλησιάζουν στο σκορ!
Η ουσία τελικά είναι πως η ανδρική ομάδα του ΟΠΕΧ, είναι πολύ πιο δυνατή φέτος, έχει ενισχυθεί με παίκτες ουσίας, αλλά και ταλαντούχους από τις υποδομές και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!
*τα σετ:

  1. 25-17, σε 22’…1-0,
  2. 25-13, σε 19’…2-0
  3. 25-23, σε 29’…3-0

*διαιτητές: Φραγκίσκος Βαρατάσης, Τιμολέων Πεσίνογλου, στην γραμματεία η Κατερίνα Πεσίνογλου.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Χρήστος Αδάμ): Μητρόπουλος, Κωντσιλίδης, Κοντούλης, Μάρκου, Σπύρου, Κωστακιώτης (αρχ. 6άδα), λίμπερο οι Χυτήρης & Μιγκλής, και οι Παπαθανασίου, Κατσιγιάννης, Παρόγλου, Σαλεμής & Μανάρας.

*για το φωτορεπορτάζ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ