Μετά από πολλά χρόνια η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΟΠΕ Χαλκίδας, έκανε και πάλι το μεγάλο βήμα, καθώς μετά από μια εντυπωσιακή χρονιά, πήρε το εισιτήριο και ανέβηκε πανάξια στην Β’ Εθνική!
Η προετοιμασία λοιπόν για την νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκίνησε και με το πρωτάθλημα να τοποθετείται η έναρξή του στις αρχές του Οκτωμβρίου!
Στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″ ο κόουτς Γιάννης Ντεγιάννης, συγκέντρωσε το έμψυχο δυναμικό του ΟΠΕΧ και με την προσθήκη των 3 μεταγραφών, η προετοιμασία ξεκίνηση, κάτω από τις οδηγίες του….
Οι μεταγραφές ήταν του πολύπειρου και εμβληματικού Παναγιώτη Ρουμελιώτη, και των Παναγιώτη Φραγκιαδάκη και Κώστα Σκούφα, ενώ υπάρχει και η επανενεργοποίηση του Αλέξη Σμπιλίρη.
Υπήρξαν βέβαια και απουσίες που αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δώσουν το παρόν…
Απουσίασαν λοιπόν:

  1. Πέτρος Βαχαβιόλος, αγωνίζεται ακόμα σε φιοργανώσεις Beach Volley,
  2. Αργύρης Μάρκου,
  3. Λευτέρης Τριμίτζιος,
  4. Βασίλης Σταθαράς
  5. και Έλβις Τζαχόλι, για επαγγελματικούς λόγους,
  6. Κώστας Ν. Κοντούλης, υπηρετεί την θητεία του,
  7. Χρήστος Καρλατήρας, προγραμματισμένες διακοπές,

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε αυτή η εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη), ενώ από την επόμενη θα γίνονται 4 προπονήσεις, με βασική έδρα το ″Μελίνα Μερκούρη″…
Στους παίκτες μίλησα ο κόουτς-Γιάννης Ντεγιάννης, ο πρόεδρος του Ομόλου Αντώνης Ζεμπίλης, ενώ ο αντιπρόεδρος Κώστας Μπαρούτας και ο έφορος Δημήτρης Μαστροβασίλης, φρόντιζαν για όλα!

*για το φωτορεπορτάζ από την ″πρώτη″ του ΟΠΕΧ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ