Την παραίτησή του, για προσωπικούς λόγους, από το πόστο του προπονητή της ανδρικής ομάδας του ΟΠΕ Χαλκίδας, υπέβαλε την περασμένη Κυριακή (04-Οκτ.) ο κόουτς Γιάννης Ντεγιάννης! 

Μια ολόκληρη ζωή στα παρκέ ο Γιάννης Ντεγιάννης, από το βόλεϊ της ΑΓΕΧ και την ″ανεξαρτητοποίησή″ στην συνέχεια, σαν ΟΠΕ Χαλκίδας, ο κόουτς-Ντεγιάννης, υπηρέτησε τον Όμιλο από όλα τα πόστα, τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής!

Γιάννης Ντεγιάννης

Στο πόστο του προπονητή της α’ ομάδας ανδρών, του ΟΠΕΧ, συμπλήρωσε μια 8ετία, ενώ παράλληλα ήταν και προπονητής σε τμήματα υποδομής του ΟΠΕΧ!
Η πλέον σημαντική επιτυχία του, ήταν η άνοδος της ομάδας στην Β’ Εθνική, αλλά και η πάρα πολύ καλή πορεία της εκεί, την περασμένη σεζόν, όπου μέχρι την δακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα, βρισκόταν στην 5η θέση της βαθμολογίας (μεταξύ 12 αντιπάλων) και ήταν πολύ κοντά στο να μπει η ομάδα στα play-off της ανόδου (4άδα)!

Ο Γιάννης Ντεγιάννης, να σημειώσουμε ότι παραμένει ενεργός στο συνολικό προπονητικό team του ΟΠΕΧ και σίγουρα θα συνεχίσει στα τμήματα υποδομής της ομάδας!

Χρήστος Αδάμ

Αντικαταστάτης του Γιάννη Ντεγιάννη, στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΟΠΕ Χαλκίδας, ο επίσης Χαλκιδαίος, παλιός διεθνής βολεϊμπολίστας (και πολλά χρόνια τώρα προπονητής στον Όμιλο), ο Χρήστος Αδάμ, που αναλαμβάνει από αύριο Πέμπτη, τις τύχες της ομάδας!