″Ποδαρικό με το δεξί″, στο κλειστό ″Μελ. Μερκούριη″, δηλαδή ″στο σπίτι τους″, έκαναν οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, νικώντας την ομάδα του Τυφώνα Ηρακλείου Αττικής, με το ″καθαρό″ 3-0!
Ήταν αποφασιστικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, που έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του ΟΠΕΧ!
Εδώ να σημειωθεί ότι η κόουτς-Σοφία Ιορδανίδου, μετρούσε τις σημαντικές απουσίες, της πασαδόρου Ελένης Δέδε, της κεντρικής Ιωάννας Μπίσκα, ενώ μετά το πρώτο σετ τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει η κεντρική Σία Κρόκου!
Παρ’ όλα αυτά τα κορίτσια έβγαλαν ψυχή, αποφασιστικότητα και έφτασαν στην σπουδαία νίκη!
Στο πρώτο σετ οι Χαλκιδαίες είχαν ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και παρά το γεγονός ότι έφτασαν το σκορ στο 23-14, από λάθη οι φιλοξενούμενες, έκαναν ένα 0-5, όμως τελικά με 25-29, πήραν το πρώτο σετ τα κορίτσια της Χαλκίδας!
Το 2ο σετ, ήταν μια μάχη πόντο-πόντο με τις δύο ομάδες, να εναλλάσσονται στο σκορ και τελικά με υπερπροσπάθεια τα κορίτσια της Σοφίας Ιορδανίδου, μετά την πρώτη παράταση έκαναν το 2-0!
Στο 3ο σετ οι Χαλκιδαίες παρέσυραν τις αντιπάλους τους, σ’ ένα τρελό ρυθμό και τις υποχρέωσαν σε ρόλο απλού παρατηρητή και πήραν άνετα το σετ, κάνοντας το 3-0!
*τα σετ:

  1. 25-19…..σε 23’…..1-0,
  2. 26-24…..σε 29’…..2-0,
  3. 25-10…..σε 18’…..3-0.

Διαιτητές: Θανάσης Τόλιος-Αντώνης Μπάμπαλης στην Γραμματεία η Αναστασία Χατζημιχαηλίδου.
ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγιαννοπούλου, Κρόκου, Παπαγεωργίου, Λαΐου, Μιχαλιά, Ιορδανίδου (αρχική 6άδα), λίμπερο η Ελ. Μπιτάδου, έπαιξαν και οι Καλπακά, Τριχά και Λύκου.

*για το γφωτορεπορτάζ από το παιχνίδι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ