Ήταν παιχνίδι εξ αναβολής, για την 1η αγωνιστική, που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας (″Μπάλος″), με αποτέλεσμα στην ουσία το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από την … 2η αγωνιστική!
Την 2η λοιπόν αγωνιστική η ομάδα ανδρών του ΟΠΕ Χαλκίδας, έπαιξε στην Ν. Ιωνία με τον ΑΣΠ Ίωνες, όπου γνώρισε την ήττα με 3-1 (27-29, 25-11, 25-18, 30-28), παρ’ ότι το πάλεψε δυνατά το παιχνίδι!

Την περασμένη Κυριακή το βράδυ είχε οριστεί και έγινε ο αγώνας της πρεμιέρας, όπου εδώ στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″, ο ΟΠΕ Χαλκίδας υποδέχθηκε την ομάδα του ΓΣ Κυψέλης!

Μετά από ένα εκρηκτικό ξεκίνημα, οι παίκτες του ΧΡ. Αδάμ, κέρδισαν άνετα το 1ο σετ με 25-13, ένα σετ που με λίγη προσοχή οι πόντοι των φιλοξενούμενων θα σε μονοψήφιο αριθμό!
Στο 2ο και 3ο σετ οι Χαλκιδέοι, ″έκοψαν″ ταχύτητα και έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να κοντράρουν για τα καλά και τα δύο σετ!

Ήταν η πρώτη και δίκαιη πέρα για πέρα νίκη της ανδρικής ομάδας του ΟΠΕ Χαλκίδας, που στο φετινό πρωτάθλημα, στοχεύει την 4άδα των play-offs!

Διαιτητές ήταν οι: Αντώνης Μπάμαπλης-Θωμάς Παπαθανασίου και στην γραμματεία η Χριστίνα Κολλάρου.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Χρήστος Αδάμ): Βαχαβιόλος, Σαλεμής, Μάρκου, Μητρόπουλος, Κ. Ν. Κοντούλης, Τραγάκης (αρχική 6άδα) λίμπερο ο Κωντσιλίδης και οι Βουρδάνος, Ντουμάνης, Σταμούλης, και Μαστροβασίλης.

*για το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ