ΟΠΕΧ-γυναικεία ομάδα:
…3-0 ″χωρίς ανάσα″ την ″Σχ. Μωραΐτη″!

Κυριάρχησαν απόλυτα και δεν άφησαν περιθώριο αντίδρασης, οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου και πέρασαν ισοπεδωτικά το εμπόδιο της ομάδας της Σχολής ″Μωραΐτη″, στο κλειστό ″Μελίνα Μερκούρη″!
Τα κορίτσια του ΟΠΕΧ, ήταν εντυπωσιακά κυριάρχησαν απόλυτα και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντίπαλές τους…
*τα σετ: 

  1. 25-16, σε 24′, 1-0,
  2. 25-17, σε 24′, 2-0,
  3. 25-18, σε 25′, 3-0

*διαιτητές: Φανή Οικονομοπούλου-Δημ. Κλέπκος, γραμματεία ο Αντ. Μπαμπαλής.

*ΟΠΕ Χαλκίδας (Σοφία Ιορδανίδου): Σκόνδρα, Σταμούλη, Σκοπελίτη, Ιορδανίδου, Παπαγεωργίου, Τσαπουρνιώτη (αρχική 6άδα), λίμπερο η Μαρινάκη και οι Αφένδρα, Κορρέ, Καρυστινού και Μπέτσα.

-επόμενο παιχνίδι: 7η αγωνιστική, Τετ-28/11/18, 21:30, κλειστό Ραφήνας
ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ-ΟΠΕΧ

*φωτορεπορτάζ:

ΟΠΕΧ-ανδρική ομάδα: …πήρε φόρα και εκτός έδρας!

Πιάνοντας καλή απόδοση κατά διαστήματα και περιορίζοντας τα λάθη, μετά το 1ο σετ, το υπόλοιπο βράδυ πέρασε εύκολα στο Μαρούσι, για την ανδρική ομάδα του ΟΠΕΧ, που σταθεροποιείται στην 2η θέση της βαθμολογίας!

Ουσιαστικά κόντρα υπήρξε μόνο στο πρώτο σετ, όταν οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη των Χαλκιδαίων και έμειναν κοντά μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα η διαφορά κλάσης των δύο ομάδων ήταν εμφανής και τα δύο επόμενα σετ κύλησαν εύκολα. Με τους Σπύρου, Πνευματικό και Κ. Ν. Κοντούλη να είναι πολύ καλοί και τους υπόλοιπους να ακολουθούν σε απόδοση η επικράτηση, σε 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, ήρθε μάλλον εύκολα.
*τα σετ: 23-25 (0-1), 18-25 (0-2), 21-25 (0-3). 

*ΟΠΕ Χαλκίδας (Γιάννης Ντεγιαννης): Σπύρου,Πνευματικός, Κ. Ν. Κοντούλης, Βαχαβιολος, Σαλεμης, Μωυσιδης (αρχ.εξαδα), Κ. Μ. Κοντούλης(libero), Κωντσιλιδης, Κρίκος, Τζαχολλι.

-επόμενο παιχνίδι:
7η αγωνιστική, Παρ.-30/11/18, 21:30, κλειστό ″Μελ. Μερκούρη″ Χαλκίδας
ΟΠΕΧ-ΑΣ ΤΕΥΚΡΟΣ