Έδειξαν ότι τα όποια προβλήματα, τραυματισμών ή ασθενειών, σιγά-σιγά παραμερίστηκαν και οι κοπέλες του ΟΠΕ Χαλκίδας, συνεχίζουν τον ″καλπασμό″ τους προς τον τίτλο και την άνοδο!

Χθες βράδυ λοιπόν τα κορίτσια του ΟΠΕ Χαλκίδας, πέρασαν νικηφόρα και μάλιστα χωρίς καμιά απώλεια σετ, από το κλειστό του Χολαργού, νικώντας με 3-0 τον ΓΑΣ Χολαργού, μια ομάδα που κάνει καλή πορεία και σίγουρα στην έδρα της είναι δυνατή!

Οι κοπέλες της Σοφίας Ιορδανίδου, ήταν σαφώς ανώτερες και δεν άφησαν τις αντίστοιχες κοπέλες του ΓΑΣ Χολαργού, σε καμιά στιγμή ν’ αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους, όσο και αν προσπάθησαν φιλότιμα…

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των κοριτσιών του ΟΠΕΧ, την ερχόμενη Τετάρτη (12-Φεβρ.) στο ″Μελίνα Μερκούρη″, στις 21.30, όπου υποδέχονται την ομάδα του ΠΑΟ Κουκακίου, την οποία είχαν κερδίσει με 3-2, οι Χαλκιδαίες, μετά από μεγάλη και συναρπαστική μάχη, στο κλειστό του Στρέφη!

*τα σετ (σε 1 ώρα και 28′):

  1. 19-25, 0-1, σε 28′,
  2. 22-25, 0-2, σε 26′, 
  3. 23-25, 0-3, σε 28′.

Διαιτητές: Παναγιώτης Ρηγόπουλος-Νίκος Ζαρμπίνης-Ιωάννα Ντόλια.

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Καρυστινού, Δέδε, Κορρέ, Καραβά, Ιορδανίδου, Χριστοδούλου (αρχική 6άδα), Μαρινάκη & Γιανιτσάϊ (λίμπερο), Μπέτσα, Μιχαλιά, Π. Παναγιωτοπούλου και Παπαγεωργίου.