Μετά και την ολοκλήρωση, χθες αργά το βράδυ των αγώνων της 8ης αγωνιστικής, στην Β’ Εθνική του Βόλεϊ, ο ΟΠΕ Χαλκίδας, φιγουράρει πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας και αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Χρήστου Αδάμ, καθώς αυτή η θέση οδηγεί στα μπαράζ ανόδου! Βέβαια υπάρχει ακόμα ένας ολόκληρος γύρος (και τα παιχνίδια της 9ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου) για την ολοκλήρωση της α’ φάσης, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμα, μεγάλη προσπάθεια, ετοιμότητα και αγωνιστική προσήλωση στον τελικό στόχο!
Στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής ο ΟΠΕ Χαλκίδας, υποδέχθηκε στο ″Μελίνα Μερκούρη″, την ομάδα των Αμπελοκήπων, η οποία ήταν ένα βαθμό μπροστά, από την ομάδα της Χαλκίδας!
Πιάνοντας σπουδαία απόδοση και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της η ομάδα του Χρήστου Αδάμ, έφτασε σε μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη, που της έδωσε το δικαίωμα να πλασαριστεί στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας!

*τα σετ: 25-14 (1-0), 25-14 (2-0), 25-19 (3-0).

*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Χρήστος Αδάμ): Βαχαβιόλος, Μητρόπουλος, Κ. Κοντούλης, Μάρκου, Σπύρου, Βουρδάνος (αρχική 6άδα), λίμπερο Κωντσιλίδης, και οι Σαλεμής, Σταμούλης, Μαστροβασίλης, Ντουμάνης και Ψυχογιός.

*με ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, για τον ΟΠΕΧ, ολοκληρώνεται ο α’ γύρος του πρωταθλήματος! Η ομάδα της Χαλκίδας, αγωνίζεται εκτός έδρας την ερχόμενη Παρασκευή (17-Δεκ.-2021 ώρα 21.45), στο κλειστό του ″Μέτς″, κόντρα στην 2η της βαθμολογίας, ομάδα του ΑΟ Παγκρατίου!