Στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, του πρωταθλήματος Α’ ΕΣΠΑΑΑ, η γυναικεία ομάδα του ΟΠΕ Χαλκίδας, υποδέχτηκε στο ”Μελίνα Μερκούρη”, την αντίστοιχη του Κολλεγίου ”Ντερή”!
Τα κορίτσια της Σοφίας Ιορδανίδου το πάλεψαν, όμως δεν τα κατάφεραν, τελικά απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλούς στόχους (4άδα play-off)!
Βέβαια παρά την ήττα η ομάδα του ΟΠΕΧ τα καταφέρνει πολύ καλά (βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή) σε μια πολύ δύσκολη χρονιά και με σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών και όχι μόνο… Απουσιάζει η τραυματίας εδώ και καιρό Ιωάννα Μπίσκα, αλλά και πρόσφατα η Ηλιάνα Τριχά, ενώ η Πένη Λαΐου ταλαιπωρείται και αυτή από τραυματισμό, όμως ”σφίγγει” τα δόντια και παίζει… Παράλληλα λόγω του σχολείου (δίνει Πανελλήνιες φέτος), σταμάτησε η πασαδόρος Ελένη Δέδε.
Το εντυπωσιακό στο Δευτεριάτικο παιχνίδι, ήταν το ντεμπούτο στην α’ ομάδα της 13χρονης Εύας Κορρέ,  της 2ης κόρης της Σοφίας Ιορδανίδου!
τα σετ: 20-25 (0-1), 25-20 (1-1), 23-25 (1-2) και 21-25 (1-3).
*ΟΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σοφία Ιορδανίδου): Παπαγεωργίου, Μιχαλιά, Εύα Κορρρέ, Λαΐου, Κρόκου, Παναγιωτοπούλου, λίμπερο η Μπιτάδου, έπαιξαν και οι Λύκου, Καλπακά και Σ. Ιορδανίδου.